Pozdravljeni in dobrodošli na Poceni letalske karte, vašem najboljšem viru za iskanje najugodnejših letalskih kart na spletu.

Naša misija je, da vam pomagamo prihraniti čas in denar pri načrtovanju vaših potovanj. Z našo spletno stranjo lahko enostavno in hitro najdete najboljše ponudbe za letalske karte, ne glede na to, ali potujete za posel ali užitek.

Kot partnerska stran sodelujemo z različnimi letalskimi družbami in ponudniki potovanj, da vam lahko ponudimo široko izbiro letov po najboljših cenah. Ko najdete let, ki vam ustreza, vas preusmerimo na spletno stran našega partnerja, kjer lahko varno in enostavno izvedete rezervacijo.

Poceni letalske karte je spletna stran, ki vam pomaga najti najboljše in najugodnejše letalske karte na spletu. Smo partnerska stran, kar pomeni, da sodelujemo z različnimi letalskimi družbami in ponudniki potovanj.

Naša spletna stran preišče splet in najde najboljše ponudbe za letalske karte. Ko najdete let, ki vam ustreza, vas preusmerimo na spletno stran našega partnerja, kjer lahko izvedete rezervacijo.

Ne, vse rezervacije se izvajajo neposredno na spletnih straneh naših partnerjev. Mi smo tu, da vam pomagamo najti najboljše ponudbe, rezervacija pa se izvede na strani ponudnika.

Da, cene, ki jih vidite na naši spletni strani, so končne. Ne dodajamo nobenih dodatnih stroškov ali provizij. Vendar pa se lahko cene na spletnih straneh naših partnerjev spremenijo, zato priporočamo, da preverite končno ceno pred rezervacijo.

Sodelujemo samo z uglednimi letalskimi družbami in ponudniki potovanj. Naše partnerstvo z njimi nam omogoča, da vam ponudimo najboljše in najugodnejše letalske karte.

Da, vse rezervacije se izvajajo neposredno na spletnih straneh naših partnerjev, ki uporabljajo varne plačilne metode in zaščito podatkov.

Na naši spletni strani vnesite svojo destinacijo in datume potovanja, mi pa bomo za vas našli najboljše ponudbe.