Valencija: nizkocenovni paketi

AKTUALNA PONUDBA IN TERMINI

V tabeli nižje so navedeni termini, nastanitve in ostale podrobnosti aktualnih paketov (letalo+hotel) za Valencijo

Vse cene vključujejo povratno letalsko kart in namestitev v izbranem hotelu (nočitev ali nočitev z zajtrkom)


 

Zanimivosti Velencije: 

  • The X-Door bo preizkusil vašo domišljijo in iznajdljivost. Zelo zabavna stvar, saj gre tukaj za prvo tovrstno igro, potrebno je sestavit svojo ekipo (minimalno 2 člana), katero zaklenejo v sobo in vključijo odštevalnik časa. Imate pičlih 60 minut, da z predmeti, ki so v prostoru in ugankami, katere so zastavljene pobegnete iz prostora. Strah, da ostanete noter ni potreben, saj se vam vrata po iztečenem času odprejo.
  • Akvarija, ima steklene podhode, kar pomeni, da hodite direktno pod vsemi morskimi bitji. 
  • Plaza del Mercado ali tržnica po naše, je edinstven način - kako doživeti Valencijo. Že sam sprehod skozi tržnico vas bo popolnoma navdušil, vonji in okusi, kateri se prepletajo med sabo so fantastični. Če je v vas vsaj malo gurmana je tole raj za vaše brbončice. Valencija ima tudi svojo sorto pomaranče - Valencia, poskusite sveže iztisnjen pomarančni sok.
  • Biopark je mešanica živalskega vrta in safarija. Živali se prosto sprehajajo ali pa so ograjene z naravnimi preprekami, kot so voda in podobno. Tukaj ne boste srečali raznih ograj in steklenih boksov. Živali so že zelo udomačene. Priporočamo predvsem za otroke.
  • L'Iber Museo de Los Soldaditos de Plomo / Muzej vojaške umetnosti je od velikega stadiona oddaljen le 100 metrov. Je največji vojaški muzej na svetu, njihova zbirka šteje  več kot milijon kosov. Z maketami vam prikazuje zgodbo vojne, lahko si ogledate na tisoče majhnih figur vojakov. 

 

Restavracije, ki se splača obiskat...

  • El Pederniz je odlična španska kuhinja, ki vam bo razvajala brbončice še dolgo ko boste pospravili obrok. Dnevno sveže morske specialitete kot se za Španijo spodobi. Zelo prijazno in gostoljubno osebje. (Ventura Feliu, 20 | Valencia, 46007 Valencija, Španija)
  • Mood Food Restaurant je mediteranska, azijska in organska fuzija okusa. Če bi radi poskusili nekaj drugačnega, potem je obisk obvezen. Postrežejo vam zajtrk in večerjo. Namig: privoščite si tudi kaj sladkega. (Comedias, 5, 46003 Valencija, Španija)
  • Gordon 10 bo potešil vašo željo po stejku. Njihovo premium argentinsko meso se vam bo kar topilo v ustih, njihova ponudba pa obsega še druge specialitete iz žara kot so recimo pečena rebra, zelenjava,.... Restavracija je odprta samo zvečer in seveda – rezervacija je zaželena. (Calle Conde de Altea 49, 46005 Valencija, Španija)
  • Gelateria Central vas bodo prepričali s sladoledom. Če boste obiskali stari del Valencije, boste opazili tole majhno prodajalno sladoleda. ( Mercado Central de Valencia. Plaza Del Mercado, 1, 46006 Valencija, Španija)

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!