Sevilla od 80 € – NK Maribor [GOSTOVANJE Liga Prvakov]

Ali tudi vi že odštevate dneve do začetka tekem Lige prvakov?

V tokratnem prispevku vam predstavljamo različne, in seveda trenutno najcenejše, možnosti kako priti do mesta na jugu Španije poznanega pod imenom Sevilla v času nogometnega obračuna skupinskega dela Lige Prvakov med ekipama NK Maribor in Sevilla FC. Tudi v tem primeru so najcenejše letalske karte iz Italije (podobno velja za letalske karte v Liverpool).

Ali ste vedeli, da je nogometni klub iz Seville eden najstarejših nogometnih klubov v Španiji? Ustanovljen je bil davnega leta 1890.

NK Maribor bo gostoval v Sevilli 26.9.2017. Razpored tekem vijoličastih v skupini E pa je naslednji:

13. september: Maribor – Spartak
26. september: Sevilla – Maribor
17. oktober: Maribor – Liverpool
1. november: Liverpool – Maribor
21. november: Spartak – Maribor
6. december: Maribor – Sevilla

Vijolični so se z ekipo iz Španije že spopadli 20.2.2014, v okviru šestnajstine finala UEFA Europa League in pred 12.500 gledalci na stadionu Ljudski vrt iztržili remi. Kratek izsek tekme z največjimi goli in akciji si lahko ogledate v video posnetku spodaj.

Letalske karte iz Milana

Letalske karte Sevilla - liga prvakov

DATUM Letalska karta
26.09.2017 – 28.09.2017 Od 80 € (Preveri)

Karte se prodajajo izredno hitro, ter sedeži se nenehno polnijo, cene pa rastejo, zato vam svetujemo nakup letalske karte čimprej!

Letalske karte iz Bologne

Sevilla iz Bologne

DATUM Letalska karta
26.09.2017 – 28.09.2017 Od 101 € (Preveri)

Pot do Italije: Podroben izračun poti do Milana smo razdelali že v prispevku ‘obisk Liverpoola in ogled tekme gostovanja NK Maribor‘, če povzamemo so naši izsledki naslednji: Prevoz do letališča z nizkocenovnimi prevozniki v stilu GoOpti, EasyDrive in podobni se vam v navedenem primeru ne izplača, priporočamo vam, da se, v kolikor na tekmo potujete vsaj štiri osebe skupaj, odločite za prevoz v lastni režiji.

Termin 26.09.2017 – 28.09.2017 iz Milana (MXP) je lahko nekoliko rizičen, to vas moramo opozorit. Letalo, glede na informacije letalskega prevoznika, pristane na letališče Seville Airport (SVQ) ob 15:10 (če nima nobene zamude), tekma pa se začne ob 20:45.

Stadion Ramon Sanchez Pizjuan, kjer se bo odvila tekma med Sevillo in Mariborom je od letališča oddaljen zgolj dobrih 14 kilometrov. V bližini letališča se nahaja avtobusna postaja, kjer lahko stopite na avtobus, ki vas pripelje v neposredno bližino Stadiona Ramon Sanchez Pizjuan (Podrobnosti: google maps). Več informacij o vozovnicah: http://www.tussam.es/.

… Dodatne podrobnosti v pripravi

Drobni tisk na veliko

Cene veljajo za povratno letalsko karto do zasedenosti prostih mest in se lahko kadarkoli spremenijo. V ceno kart je vključena letalska taksa in pristojbine, ter ročna prtljaga, ceno je podrobneje razdelana v našem iskalniku letalskih kart pred zadnjim korakom rezervacije.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!