Tajska

Poceni letalske karte na Tajsko

Ker se nahajate na tej strani verjetno načrtujete potovanje na Tajsko ali pa o tem vsaj razmišljate. Letalske karte za Tajsko so običajno zelo zasedene. Priporočljivo je, da let rezervirate precej zgodaj in da svojo rezervacijo tudi pravočasno potrdite. V vrhuncu sezone se lahko zdi najti poceni letalsko karto za let na Tajsko prava nadloga. Izbira časa za obisk Tajske je pomembna, saj se cene letalskih kart razlikujejo tudi glede na letni čas.

Tajska je bogata z lokalno kot tujo kulturo in ponuja vse od čudovitih plaž do osupljivih verskih objektov in velikih nakupovalnih centrov v različnih počitniških naseljih. Glavna mednarodna letališča se nahajajo v Bangkoku, Hat Yai, Krabi, Phuketu in v mestu Koh Samu. Če je vaš cilj obiskati otok Phuket (največji otok na Tajskem) vam svetujemo, da ga obiščete med novembrom in marcem, saj je takrat sezona odličnega vremena.

Kako do poceni letalskih kart za obisk Tajske

Najbolj ugoden nakup letalske karte je 3-6 mesecev vnaprej ali pa kančkom sreče last minute. Izberite zgodnji oz jutranji let ali zelo pozen – večerni let. Ciljajte datum odhoda in prihoda met torkom in četrtkom, saj so leti na te dni manj priljubljeni in letalske karte imajo nižjo ceno.

Priporočamo vam, da najprej preverite pri Ryanair-u in EasyJet-u (kot tuja ponudnika) in kot slovenski ponudnik bi priporočili stran odklop.com saj se glede na sodelovanje z mnogimi družbami in turističnimi agencijami izkazal za zelo zanesljiv vir dobrih ponudb dopustovanja in izletov. Če imate na voljo veliko časa in niste datumsko obremenjeni lahko obiščete tudi spletno stran priceline.com, kjer lahko sodelujete na avkcijah in z nekaj sreče prihranite veliko.

Eden od načinov kako do poceni letalske karte za Tajsko je rezervacija le-te izven turistične sezone. Enako velja za najem zasebnih apartmajev, počitniških hišic ipd. Turistična sezona je v vrhuncu od začetka decembra do sredine februarja. Glavni minus obiska Tajske izven turistične sezone je veliko deževnih dni, po drugi strani pa tudi izjemna vročina takrat ko dežja ni.

Letalske karte TajskaMožnost 1: Razmislite o nakupu letalske karte, ki vas pripelje do Bangkok Suvarnabhumi International Airport, nato pa lahko letite po celi Tajski s poceni lokalnimi letalskimi prevozniki. Celinski leti na Tajskem so cenejši kot katerikoli leti, ki jih ponujajo turistične agencije v drugih državah.

Zavedati se je tudi potrebno, da traja let do Bangoka v primeru da letite iz Londona slabih 12 ur. Prepričajte se, da vaša letalska karta vključuje vse ugodnosti, ki jih želite saj so vse dodatne stvari in želje potnika na letalu zelo drage.

Možnost 2: Danes lahko letimo v London iz vseh bližnjih kot sta letališče v Trstu in v Grazu za borih 20 evrov. Tudi preko Adrie Airways lahko naletimo na podobno dobre akcije poceni letalskih kart.

Iz Londona pa lahko kupite letalsko karto za Tajsko in 14 nočitev v tamkajšnjem hotelu že za preračunanih 813 evrov (585 funtov). Svetujemo vam da takšne ponudbe preverite pri lokalnih Londonskih turističnih agencijah, za več informacij pa lahko obiščete spletno stran cheapflights.co.uk.

Tajska je za mnoge ena od najbolj priljubljenih destinacij. Kljub povečanju turizma v zadnjih desetih letih nam še vedno ponuja možnost odkrivanja neokrnjenih plaž in neverjetne kulture, ki vas bo presunila, če boste le stopili ”korak” izven tipično turističnega naselja. Za konec bi lahko rekli, da je mogoče do poceni letalske karte za Tajsko priti z nekaj vloženega časa, ki ga namenite raziskovanju in spremljanju ponudb letalskih prevoznikov na internetu.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!