Najcenejše letalske vozovnice v Barcelono

Španija avio karteObalno mesto Barcelona je verjetno najbolj znana evropska metropola v Španiji. Za razliko od glavnega mesta Madrid, ki je lociran v osredju države v gorski regiji je Barcelona izpostavljena prepihu evropske kulture v Sredozemlju, kjer živi več kot dva milijona ljudi. Od leta 1992, ko je Barcelona gostila olimpijske igre se število turistov in potnikov v mesto povečuje iz meseca v meseca predvsem zaradi poceni letov in poceni letalskih kart. Danes lahko vsak rezervira poceni letalske karte za Barcelono, ne glede ali načrtujete oddih ali letite tja poslovno.

[adsenseyu1]

Izognite se vrhuncu sezone
Včasih se špicam letalskih poletov izognemo še posebej težko, če je namen našega potovanja poslovne narave. Najbolj poceni letalske karte za v Barcelono so na voljo med januarjem in marcem, saj to obdobje velja kot izven sezonsko obdobje, hkrati pa je tudi pozimi v Barceloni okrog 10 stopinj Celzija, kar ni preveč hladno. V tem obdobju lahko dobite najcenejše letalske karte v Barcelono iz katerega koli cilja. Vrhunec sezone je v Barceloni med junijem in septembrom, res pa je da je tudi vreme veliko lepše in primernejše v tem obdobju, prav tako poteka veliko festivalov in ostalih razvedrilnih dejavnosti.

Kako najceneje leteti v Španijo?
Najceneje lahko letite v Španijo iz Italije, Francije in Velike Britanije (VB). Slovencem najbližja možnost je Italija, kar pa ne pomeni, da je tudi najugodnejša. V zakup je potrebno vzeti, da je lahko določeno italijansko letališče od nas oddaljeno več sto kilometrov, bencin in parkiranje avtomobila na letališču pa bolj kot ne draga. Če je v vas vsaj malo prilagodljivosti vam svetujemo, da letite v Španijo iz Velike Britanije. Letalske karte za obisk Londona iz Sloveniji bližnjih letališč so na voljo že za 25 EUR. Iz Londona pa letita direktno v Barcelono dva najcenejša evropska letalska prevoznika – Ryanair in EasyJET.

Čemu se bom moral odreči, če želim leteti poceni?Barcelona

Naredite primerjavo med ponudniki letalskih kart, le tako boste lahko našli najugodnejšo možnost poceni letov za v Barcelono. Zapomnite si, da cenejši letalskih prevozniki, ne kotirajo na glavnih in najbolj obiskanih spletnih portalih in ponudnikih letalskih kart. Če želite res poceni letalske karte za v Barcelono, boste morali iskati globlje po spletu. Svetujemo vam prav tako, da se obrnete na letalskega prevoznika direktno, saj s tem ne boste plačevali provizije tretjim in posledično boste prihranili. Prav tako preverjajte cene letalskih kart ob različnih dnevih v tednu, tako boste zagotovo našli najcenejši let.

Preverite vsako letalsko družbo posebej

Ne pozabite upoštevat dodatnih pristojbin in stroškov. Ryanair je še posebej znan po tem, da ponuja izjemno poceni letalske karte za lete v Barcelono, vendar pa zaračuna davek in ostale stroške, ter pristojbine kasneje. Najbolj poceni letalski prevoznik za dnevne lete v Barcelono je EasyJET, ki ne skriva toliko pristojbin, zaračuna pa lahko na veliko prekomerno težo prtljage. Svetujemo vam, da spremljate oglase nizkocenovnih letalskih prevoznikov, saj se le-ti nenehno trudijo dobit nove posle oz. prodat čim več kart, zato lahko večkrat letno naletimo na posebne promocije poceni letalskih kart, ki trajajo kratko in omejeno časovno obdobje. Na ta način lahko še dodatno prihranimo, čeprav so letalske karte teh ponudnikov že tako najugodnejše.

Poceni potovanja imajo svojo ceno. Za najcenejše letalske karte za lete v smeri Barcelone boste morali žrtvovati nekaj udobja. Verjetno ne boste imeli na voljo nobenih prigrizkov ali hrane, verjetno boste morali za pijačo na letalu plačati. Prav tako si zapomnite, da so nizkocenovni letalski prevozniki bolj omejujoči pri vnosu prtljage na letalo.

Barcelona je mesto za vsakogar. Ne glede na vaš okus boste lahko tam našli kar vas zanima. Ima izjemno razvejano umetnost, kulturo, neverjetno kulinariko, peščene plaže, živi za nogomet hkrati pa je samo mesto sestavljeno iz spektakularne infrastrukture. Podajte se na pohod po Barceloni v lastni režiji. Morda začnite z stadionom olimpijskih iger, nato nadaljujete mimo Kolumbovega spomeniga do La Ramble – najbolj znane ulice, ne pozabite obiskat Montjuic-a, pred odhodom pa vsekakor ne zamudite spektakularnih vodnih fontan v akciji na Placa D’Espanya.

[adsenseyu1]

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!