Palermo: nizkocenovni paketi

 

Kaj lahko obiščemo v Palermu:

Frutta di Martorana - kulinarične delavnice
Naučite se izdelovati tradicionalne figure iz marcipana , kot so sadje in zelenjava obarvani z naravnimi barvili. Potrebno se je najavit.

Laboratori di Cucina casalinga Palermo - Tradicionalni sicilijanski tečaj kuhe
Naučite se pripravit nekaj tradicionalnih Sicilijanskih jedi in odnesite kanček vzdušja na domač krožnik.

Piazza Verdi - Voden kulinarični pohod po ulici
Na Piazzi Verdi je vsak dopoldan zbirno mesto, kjer vas od tam popeljejo po 4 urnem pohodu po ulicah Palerma. Voden ogled vam nudi neverjetno kulinarično izkušnjo sicilijanskih okusov. Seveda se je potrebno prijavit. Voden ogled je plačljiv.

Piazza Pretoria – trg
Trg, kateri je obdan s cerkavmi in stavbami, izstopa z vodnjakom, ki je v sredini trga. Je eden od glavnih zanimivosti Palerma. Vodnjak je v koncentričnih krogih poln nagih nimf in bogov, to je tudi razlog da so poimenovali vodnjak kot Vodnjak sramote (Fontana della Vergogna | Fountain of Shame ).

Palazzo dei Normanni - Piazza Indipendenza 1, Palermo, Sicilja, Italija
Palača stoji na najvišji točki starodavnega mesta Palermo, tik nad punskimi naselji. Na ogled so čudoviti mozaiki gosi in levov, lahko si ogledate tudi papirus, na ogled je tudi nekaj prostor v palači, katero so prav tako okrašeni z zanimivimi mozaiki.

 

Če ste lačni, predlagamo ...

 

Yogurtlandia - Via Vann'anto, , Palermo, Sicilija, Italija
Po vročem potepu vas bo kepica odličnega sladoleda ohladila in posladkala. Zelo zanimive dekoracije in pestra izbira nadevov.

Mounir – Pizzeria & Kebab - Via Giovanni da Procida, 90100 Palermo, Sicilija, Italija
Zajtrk, kosilo, dostava in nočni prigrizek. Kot že ime samo pove imajo sočne, hrustljave, okusne in poceni pice in kebab. Ambient je bolj domače narave.

Restavracija Sapori Perduti - Via Principe Di Belmonte, 32, 90139 Palermo, Sicilija, Italija
Če želite jesti v restavraciji, kjer vam strežejo preprosto tradicionalno hrano, potem jo obiščite. Imajo krasen modern ambient in prijazno osebje.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!