Oglaševanje

Odločite se za oglaševanje na eni izmed najkonkurenčnejših spletni strani na področju prodaje letalskih vozovnic, ter posledično turizma.

Na kratko:

Z nami lahko dosežete učinkovito promocijo vašega izdelka, storitve ali spletne strani.

Kot oglaševalec lahko dosežete dva segmeta:

  1. Vsi delovno aktivni vsaj enkrat na leto iščemo nek oddih ali počitnice, ki so nam osebno najbolj po meri hkrati pa so izredno ugodne – točno to ponujamo na spletnem portalu Poceniletalskekarte.si. Oglašujete lahko vse produkte in storitve, ki so namenjene običajnim potrošnikom.
  2. Iščete izključno počitniško naravnane obiskovalce? Na našem spletnem portalu boste našli točno določeno ciljno publiko, ki išče informacije, akcije in zanimivosti na področju letalskih kart in vse z njimi povezane informacije.
Spletna stran Poceniletalskekarte.si se je v zadnjih dveh letih trdno usidrala na slovenski spletni prostor in dosega visoko obiskanost izjemno ozke ciljne publike, ki išče informacije o letalskih kartah, ter ostale turistično naravnane informacije (akcije ipd.).

NAČIN OGLAŠEVANJA
Omogočeno je oglaševanje z oglasnimi pasicami (velikost pasice je stvar dogovora), kot tudi oglaševanje v obliki PR članka. Po dogovoru se lahko dogovorimo tudi za POP UP oglaševanje ali za oglaševanje namesto ozadja spletne strani. Sporočite nam vaše želje  v zvezi z oglaševanjem in našli bomo ustrezno rešitev.

KONTAKT
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo odgovore na vaša vprašanja, ter ponudbo v zvezi z oglaševanjem ali promocijo.
E-mail: rok@poceniletalskekarte.si

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!