Malta: nizkocenovni paketi

AKTUALNA PONUDBA IN TERMINI

V ponudbi nižje, se vam s klikom odprejo navedeni termini, nastanitve in ostale podrobnosti (letalo+hotel) za Malto

Vse cene vključujejo povratno letalsko kart in namestitev v izbranem hotelu (nočitev ali nočitev z zajtrkom)


Glavne znamenitosti Malte

Katedrala Sv.Pavla
Samostanska cerkev, ki je bila včasih dom malteškim vitezam. Cerkev na zunaj ne izgleda nič posebnega, medtem ko v sebi skriva bogato baročno delo Mattie Preti.

The Saluting Battery
Eden izmed redkih in še delujočih balkonov za salutiranje. Velja za eno izmed glavnih atrakcij Malte. Nahaja se vzdolž obzidja in nudi krasen pogled na glavno mesto Malte (Valleto). Že skoraj 500 let na njem stojijo topovi, ki vsak dan najavijo poldne.

Stara prestolnica: Mdnina
Srednjeveško mestece s skoraj 300 prebivalci se nahaja na griču sredi otoka. Mestece obdajajo mogočni zidovi. Znotraj mesta se nahaja katedrala svetega Pavla, naravoslovni muzej in mdinske ječe. Mesta se drži zelo zanimiv vzdevek, pravijo mu tiho mesto.

Kje jesti dobro in ugodno?

Palazzo Preca
Sočni stejki, testenine, polži, raznovrstne solate, zajec pripravljen na tradicionalen način ... Tukaj boste našli pestro ponudbo specialitet.
Naslov: 54 Strait Street, Valleta, Malta

Guze Bistro
Restavracija na katero prisegajo tudi domačini se nahaja v 400 let stari zgradbi in ponuja kulinarično razvajanje z modernimi okusi (s pridihom klasike). Rezervacija mize je priporočljiva.
Naslov: 22 Old Bakerz Street, Valleta, Malta

Hard Rock Bar
Za vse, ki ne želite hitro v posteljo in ste željni nočnega življenja. Strežejo zelo dober zajtrk.
Naslov: Vault 17, Waterfront Valleta, Malta

Gianni
Mediteranska restavracija s prijaznim in zelo tradicionalnim ambientom. Svojega partnerja boste najbolje presenetili z romantično večerjo na balkonu pod katerim se razprostira mesto Valleta.
Naslov: 23 Windmill Street, Vallera, Malta

Bližnja otoka Gozo in Comino

Otok Gozo

Drugi največji otok, ki ponuja številne naravne, kulturne, ter zgodovinske zanimivosti. Priporočamo vam, da si za obisk tega otoka vzamete cel dan. Hitro boste spoznali, da čas na tem otoku nima pomena, življenje teče počasi. Največji znamenitosti sta sinje oko, ki tvori naravni lok iz kamna v obliki mize nad morjem in zaliv Ramla z zlato-rdečo peščeno plažo.

Otok Comino

Odmaknjen otok Comino na katerem je stalno naseljena le peščica prebivalcev je pravi raj za tiste, ki imajo radi naravo. Potapljači in jadralci bodo vsekakor prišli na svoj račun. Turistično najbolj obiskan del tega otoka je Modra laguna (ime je dobila po kristalno čisti vodi, ki je intenzivne turkizne barve).

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!