Poceni letalske karte London

POMEMBNA NOVICA: V januarju 2013 je bilo mogoče kupiti letalske karte za obisk Londona iz ljubljane že od 1€ naprej! 28. februarja 2014 je sledila nova akcija, kjer je znašala cena letalske karte 7,99 € … Več o naši najodmevnejši akciji lahko preberete v pretekli objavi tukaj:  AKCIJA: Letalske karte za obisk Londona že od 1 evra -> zavedamo se, da ugodnih avio kart ni enostavno najti zato, sprotno posodabljamo našo sekcijo ‘aktualno‘, kjer so vam na voljo sse ostale akcijske ponudbe in aktualne objave, kar se pa tiče poceni letalskih vozovnic v London. pa lahko zadnje ažurne objave in akcije najdete na tej povezavi!

London eyeModerno mesto s tradicionalno dušo – London je ena izmed najbolj fascinantnih destinacij. Mesto je pravzaprav mešanica starega in novega. Buckinghamska palača, domovi parlamenta, kraljeva rezidenca stojijo nasproti sodobnim zgradbam kot so Gherkin in London Bridge. Ne smemo pozabiti na parke, galerije in muzeje, ki so večinoma brezplačni. Vse to je razlog zakaj na milijone turistov rezervira letalske karte za let v London vsako leto. London iz leta v leto gosti tudi več prireditev (nazadnje leta 2013 olimpijske igre) kar je še dodaten razlog, da rezervirate vaše poceni letalske karte pravočasno.

Julij in avgust sta po navadi najtoplejša meseca, vendar naj vas letni čas ne zavede. Britansko poletje uživa bolj klavrn ugled kar se tiče sonca, saj je deževno vreme zelo pogosto skozi vse leto. Januar velja kot najhladnejši mesec, pomlad in jesen pa sta lahko zelo prijetna, saj je London običajno najtoplejše mesto v državi v teh mesecih. Dežuje najmočneje v novembru.

Kdaj leteti v London

Večina obiskovalcev obišče London med junijem in septembrom – to je vrhunec sezone. Prav tako sta božič in velika noč izjemno obiskana. ŠoloBig Ben obvezni otroci imajo šolske počitnice v oktobru, februarju in maju, tako da vam v tem času odsvetujemo obisk Londona, saj bodo cene letalskih kart zrasle in povsod bo velika gneča.

Najbolj priporočamo obisk Londona med aprilom in majem, ter v začetku septembra do oktobra. September je odličen mesec za rezervacijo poceni letalskih kart in velja za najboljši čas za obisk Londona, ker lahko pričakujemo manj gneče, cenejše hotelske sobe in svetloba še je vedno izjemno dobra za brezskrbno fotografiranje in za obisk pokrajine.

London je mestu, kjer dejansko ne obstaja čas, ki bi ga lahko imenovali ”off season” – sezona za obisk Londona je pravzaprav vedno.

Najbolj znana letališča v Londonu

  • Letališče Heathrow (LHR) leži 24 kilometrov zahodno od Londona. Iz letališča do Londona vam je na voljo vlak, ki pelje do postaje Paddington. Na voljo vam je prav tako podzemna s katero lahko prispete v samo središče Londona. Veliko število lokalnih avtobusov stoji tik ob letališču na centralni avtobusni postaji in na terminalu 4.
  • Letališče Gatwick (LGW) se nahaja 45 kilometrov južno od Londona. Za prevoz do mesta lahko uporabite vlak Gatwick Express ali easyBus. Taksija ne priporočamo, če nimate zelo debele denarnice.
  • Letališče London City (LCY) se nahaja 10 kilometrov vzhodno od mesta London. Do njega vozi vlak. Javni avtobusni prevoz je mogoč na približno 10-20 minut.
  • Letališče Luton (LTN) je locirano 56 kilometrov severovzhodno od Londona. Za prevoz do mesta je na voljo shuttle bus. Taksi do mesta vas bo stal približno 100 eurov.
  • Letališče Stansted (STN) se nahaja 55 kilometrov severovzhodno od mesta. Do letališča vozi Stansted Express. Lokalni avtobusi vozijo do bližnjih mest. Taksi do Londona je okrog 130 eurov.

LondonLondon vam ponuja svet zgodovine, vpogled v tamkajšnjo kulturo, prvovrstno nakupovalno izkušnjo in pravzaprav epsko nočno življenje. Poceni letalske karte za obisk Londona so vam na voljo na spletu dnevno, zato odkrijte London v slogu in ga užijte s polno žlico. Prav tako ne pozabite na last minute. Slučajno razmišljate o obisku Londona v tem trenutku? Last minute letalske karte za obisk Londona so verjetno prav v tem trenutku na voljo!

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!