Dublin: nizkocenovni paketi


Kaj lahko doživimo v Dublinu? 

 

  • Pivovarno in muzej Guinness čaka vas voden ogled pivovarne in muzeja, prav tako je možna tudi pokušina piva. Seveda imajo tudi trgovino s spominki. Skoraj nujen obisk, če ste v Dublinu. Za več informacij glede vstopnine in ostalih posebnosti, obiščite njihovo spletno stran.
  • Park St Stephen's vam bo ob lepem vremenu dal nove energije in moči za raziskovanje Dublina. Park je odličen kraj, kjer se družijo tako domačini kot turisti. ( Grafon street, Dublin, Irska)

  • Z ladjico po reki Liffey  si lahko ogledate mesto na drugačen način, izlet vas bo popeljal skozi dublinsko folkloro in zgodovino, vožnja pod prečudoviti mostovi je krasna. Posebna izkušnja, katero je vredno preizkusit. Svetujemo nakup vstopnice preko interneta, saj boste za njo odšteli manj kot 13 eur. (Bachelors Walk, Dublin 1, Irska)

  • Narodna galerija Irske je bila prvič odprta leta 1864 in je do sedaj v svojo zbirko dodala več kot 2500 slik in 10000 izdelkov drugih izdelkov (akvarelov, risb, skulptur,..). Imajo tudi dela Picassa, Vermeer-ja in Carvaggia. Imajo prosti avdio vodič v več jezikih. (Merrion Square West, Dublin, Irska)

  • Botanični vrtovi se razprostirajo čez skoraj 20 hektarjev in vam postavijo na ogled skalnjake, ribnik, arboretum, senzorične vrtove , steklene rastlinjake in mnogo druga. Imajo tudi redke primerke viktorijanske preproge. Steklenjaki so tematsko ločeni imajo kaktusove, palmine,...(Glasnevin, Dublin 9, Dublin, Irska)

  • Johnnie FOX's PUB se nahaja na vrhu gore Dublin. Je najstarejši in najbolj znan irski pub. Ima živo glasbo vsak dan. Ogledate si lahko tudi en izmed najboljših plesnih predstav na Irskem. Doživeli boste neverjetni izkušnjo Irske. Nasvet: Obvezna predhodna rezervacija! (Glencullen, The Dublin Mountains, County Dublin, Dublin, Irska)

 

Kaj in kje pojest ? 

 

  • Sabor Brazil je vrhunska restavracija, katera vas bo zagotovo zadovoljiva, če je v vas vsaj malo gurmana. Kljub temu, da je brazilska kuhinja vas ne bo razočarala. Potrebna je predhodna rezervacija, v osnovi sprejmejo rezervacijo za dve osebi, ampak se da dogovorit tudi za štiri osebe. (50 Pleasants Street - Off Camden Street, Dublin 8, Irska)

  • Arch Bistro vas razvaja z irsko in francosko kuhinjo, katera vas bo povsem navdušila. Tukaj se boste lahko naužili tradicionalne irske kuhinje, ki je tesno povezana s temnim pivom Guinness. Iz samega centra mesta je oddaljena 10 minut vožnje. Predhodno vam svetujemo, da opravite rezervacijo mize. (Landscape Rd. | Churchtown, Dublin, Irska)

  • Queen of Tarts ponuja zajtrk in druge različne prigrizke, kot so sendviči in veliko slaščic, katere ne bodo razočarala tudi najbolj zahtevnega sladokusca. V centru sta dve poslovalnici in seveda obedve zelo zasedeni sploh v dopoldanskem času, ampak naj vas ne skrbi za vsakega gosta se potrudijo, da vam poiščejo mizo.  ( 3 - 4 Cow's Lane, Dublin, Irska)

  • Bad Bobs je tipičen pub, kateri vam nudi tudi hrano. Odličen temačno, originalen ambient z živo glasbo, pivom in okusno pub-hrano (hamburgerji, krompirček, .... ). Odličen kraj ob zaključku dneva. (35-37 Essex Street East, Dublin 2, Irska)

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!