September – novo poglavje za čudovita potovanja

Vsak letni čas prinaša nove ideje za potovanja. V zimskem času so izjemno priljubljena potovanja v tople kraje, medtem, ko poleti počitnikujemo praktično po vsem svetu. Seveda pa sta tukaj pomlad in jesen, kot prehodna letna časa. Počasi prehajamo v jesenski čas. Temperatura ozračja se počasi ohlaja – odpadanje listja in čudovite barve so tik pred vrati. September prinaša mnogo sprememb, kjer te spremembe najbolj občutijo šolarji. Nikakor pa september ni zanemarljiv, če si želite privoščiti prijeten oddih.

Septembrska potovanja po svetu

Veliko turističnih priročnikov povsod po svetu septembrski čas postavlja v enega izmed najlepših časov za potovanje. Lahko potujete praktično povsod po svetu brez večje gneče ljudi. September je čas, ko se naravne prične spreminjati in vročina počasi popušča. Zaradi tega je potovanje v tem času naravnost fascinantno. Številni ponudniki prevozov, nastanitev in drugih turističnih aktivnosti ponujajo različne popuste ter last minute ponudbe, ki se jih resnično izplača izkoristiti. Deveti mesec v letu pa je hkrati čas, kjer se je ponekod po svetu sezona šele začela. Ste pripravljeni izbrati svojo destinacijo za potovanje v septembru?

travel2__1409595513_193.104.240.3

Potovanja po Evropi

Evropa nudi v septembrskem času izjemno nizke cene nočitev ter prevozov. Turistični delavci se zavedajo, da je glavne sezone konec (poletne sezone), zato je za tiste, ki niste vezani na poletje, čas, ko si lahko privoščite oddih zase. Evropa nudi izjemno veliko krajev, kjer boste maksimalno uživali in si nabrali energijo.

Azija še vedno uživa v poletju

Bližnji in daljni vzhod nudi potovanja za vse tiste, ki še vedno iščejo vroče poletne temperature ter povsem drugačno kulturo. Azija je v septembrskem času primerna za raziskovalce po duši. Vendar pazite – tajfuni so možni na jugu Kitajske. Indonezija je zagotovo prava destinacija za tiste, ki si želijo oddiha.

Raziskovalna Afrika

Afrika je v septembru pravzaprav v sredini sušnega obdobja. Čas, ko si želite raziskati divjino, je tukaj. Privoščite si življenje v vročih krajih, zanimivi kulturi ter seveda divjini.

travel3__1409595530_193.104.240.3

 

Obljubljena Amerika

Amerika je kraj, kamor večina ljudi želi potovati vsaj enkrat v življenju. September je naravnost odličen čas, ko se odločite potovati ‘čez lužo’. Karibsko otočje in Srednja Amerika ta čas prinaša nevihtna obdobja, vendar se tega nikakor ne ustrašite. Odpotujte v ‘obljubljeno’ celino ter jo uživajte v polnem zagonu.

Ne glede na to, kam se boste odločili odpotovati v času po glavni sezoni, boste zagotovo uživali maksimalno. Zato le pogumno raziščite vse ponudbe za potovanje, najdite tisto, ki vam je najbolj všeč in odpotujte! Uživajte septembrsko potovanje in ustvarjajte trenutke, ki se jih boste spominjali vse življenje.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!