Jesenske počitnice v toplih krajih? Zakaj pa ne!

Jesen je idealen čas za sproščanje in uživanje v lepotah narave. Barve, ki nam jih nudi jesen so enostavno čudovite. Ozračje je še vedno izjemno toplo za razne izlete, ki nam polepšajo dan. Jesen pa ni le čas za pripravo na zimo, marveč je lahko tudi odlična priložnost za ‘pobeg’ v tople kraje. Zakaj se ne bi malce razvajali tudi takrat, ko se ozračje pripravlja na zimo? Pravzaprav gre za odlično priložnost, da si ‘umetno podaljšate’ poletje. Odlično, kajne?

Ker je jesen že globoko zakoreninjena v naših krajih je čas, da razmislite, kam bi odpotovali. Nimate idej? Za vas smo izbrskali nekaj odličnih krajev, kjer je še vedno poletje. Vendar ne pozabite – večinoma je potovanje z letalom nujno potrebno.

[adsenseyu4]

Čudovita Malta
Malta je majhen otoček sredi Sredozemlja, ki pa je vse bolj priljubljen za turiste od povsod. Ponaša se prijetnim podnebjem skozi vse leto. Uživanje na plaži je nekaj vsakdanjega. Zagotovo boste nad temperaturami povsem navdušeni.

Malta

Vedno vroči Egipt
Egipt je kraj, kjer je pravzaprav poletje skozi vse leto. Država ponuja ogromno naravnih in kulturnih znamenitosti. Letovišča v Egiptu so skozi vse leto polna turistov, ki obožujejo razvajanje, potapljanje ter zgodovino.

[adsenseyu4]

Očarljivi Ciper
Ciper je vedno znova obsijan s soncem, zato boste na čudovitem otoku vedno našli čas za športne aktivnosti na prostem, uživanje na soncu ali pa sproščujoče sprehode in kopanje v morju. Povprečna temperatura je v jesenskem času okoli 24 stopinj Celzija, kar je naravnost idealno, kajne?

Egipt

Mistični Maroko
Si želite več kot 300 sončnih dni na leto? Potem je Maroko zagotovo destinacija za vse tiste, ki ne morete brez poletja. Maroška letovišča ob morju skozi vse leto ponujajo vse, kar turist potrebuje. Z jesenskim potovanjem v Maroko boste zagotovo maksimalno zadovoljni.

Morje, plaža, počitnice – zagotovo boste vse to doživeli v zgoraj opisanih krajih. Priporočamo vam, da si svoje jesenske počitnice in sedež na letalu rezervirate pravočasno v zameno za to, da boste dobili natančno to, kar si želite.

Za vse tiste, ki imate radi poletje, pa priporočamo tudi naslednje kraje, ki pa so malce bolj oddaljeni od Evrope, in sicer:

  • Cancun, Mehika
  • Jamajka
  • Kuba
  • Sejšeli
  • Mauritius
  • Indonezija
  • Avstralija

Vsekakor lahko v vse te kraje potujete tudi, če imate otroke. Gre namreč za povsem varne države, kjer boste uživali tako vi, kot vaši otroci. Nenazadnje je to čas, ko se lahko naužijete še zadnjih toplih dni, preden tukaj nastopi praznični čas.

Privoščite si maksimalno uživanje – zaslužite si!

[adsenseyu4]

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!