Cenovno najbolj ugodne in priljubljene destinacije v letu 2014

Čeprav leta 2014 še ni konec, je že povsem jasno, kam so letošnje leto ljudje zelo pogosto potovali. Kje so preživljali dopustniške dni? Katere destinacije tako v evropskem, kot tudi v svetovnem prostoru so bile najbolj priljubljene? Odgovor boste dobili v nadaljevanju članka.

Potovanje sprosti človeka

Potovanje je čas, ko se človek lahko povsem sprosti ter spoznava kulturo v izbrani destinaciji. Potovanje nas bogati in nam da izkušnje, ki jih vsekakor ne bomo pozabili do konca življenja. V večini primerov velja, da morate za potovanje seči globoko v žep, kar pa je ob današnji široki izbiri ponudnikov že zelo drugače. Potujemo lahko tudi na izjemno ugoden način. Kako? Potrebno je le malce volje vložiti v samo pripravo na potovanje, analizo različnih ponudb ter na koncu izbrati tisto najbolj ugodno za ponujene storitve.

Sarita-travels-collage__1410196853_193.104.240.3

Katere so najbolj ugodne destinacije v letu 2014?

Sanjski grški otoki

Grški otoki so že od nekdaj sanjski za preživljanje prostega časa ter sprostitev. Čudovito modro morje, sanjske plaže ter bogata kultura – kombinacija, ki si jo vsakdo želi. Zaradi številnih napetosti med ljudmi v preteklosti zaradi politike in razmer pa je postala Grčija zelo ugodna destinacija. V letu 2014 so prav vsi ponudniki znižali ceno za potovanja v vse grške destinacijeJug Italije

Kalabrija, Apulija in Basilicato so kraji, ki imajo enostavno čudovite plaže, majhna italijanska mesteca ter zelo veliko znamenitosti. Zaradi številnih namestitvenih objektov zato lahko najdete izjemno ugodne ponudbe.

 

travel_map-1979px__1410196835_193.104.240.3

 

Vsem dobro znana Bolgarija

Bolgarija zveni precej ‘evropsko’, vendar pa se ponaša s čudovitimi kotički plaže, kakršnih ne najdemo nikjer drugje na svetu. Namestitve, javni prevoz, hrana, pijača in muzeji pa so na voljo po izjemno nizkih cenah.

Oddaljena Nikaragva

Soseda Kostarika je zelo poznana svetovna destinacija, medtem, ko na Nikaragvo nihče niti ne pomisli. Zakaj? Enostavno se ji dela krivica, saj je to država, kjer lahko z izjemo majhnih budgetom preživite sanjske počitnice.

Fidži – otoki, ki so kot pravljica

Sredi Tihega oceana ležijo naravnost sanjski otočki z imenom Fidži. V letu 2014 pa so otoke pri Lonely Planet označili za najbolj ugodne rajske otoke na svetu. Na priljubljenih otočkih, kot sta Yasawa in Mamanuca, lahko za zelo majhen znesek denarja preživite sanjski dopust.

Screen-Shot-2014-09-08-at-19.14.22__1410196794_193.104.240.3

Portugalska – vstop v Atlantski ocean

Džava Portugalska je v Evropi sicer vse bolj priljubljena destinacija, ki je idealna za oddih. Najbolj priljubljena je ravno med surferji in tistimi ljudmi, ki imajo radi rekreativen dopust. Vsekakor pa gre za eno najcenejših počitnic, ki jih lahko kvalitetno preživite tudi s celotno družino.

Najbolj ugodne destinacije na svetu so v letu 2014 tudi Mehika, Filipini, Indija in Etiopija. Kam boste pa vi odpotovali na ugoden dopust v letošnjem letu v primeru, da ga še niste izkoristili? Malce raziščite in zagotovo boste našli ugodno ponudbo za vaš žep.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!