7 zabavnih razlogov zaradi katerih vas lahko vržejo iz letala

Ugasnite telefon na letalu!

1. Niste izklopili svojega pametnega telefona
Onemogočanje elektronskih naprav na letalu je že leta sporna tematika. Med vzletom pristankom je potrebno imeti mobilni telefon, tablico in ostale podobne naprave izključene ali pa vključite stanje imenovano ‘Airplane mode’.

2. Ste močnejše postave, vendar ste rezervirali zgolj en sam sedež na letalu (namesto dveh)
Pravila večine letalskih prevoznikov navajajo, da je potrebno rezervirati dva sedeža, v kolikor udobno ne morete sedeti v enem samem. Nekateri hudomušno pravijo temu ‘davek maščobe’
3. Nosite majico na kateri so napisane kletvice ali žaljiva sporočila?
Že nakup majice na kateri je tisk z žaljivo vsebino vam lahko onemogoči vzlet z letalom.

4. Spolni odnosi na letalu?
Veliko ljudi ima željo priti v tako imenovan ”High Mile” klub. Če vas osebje na letalu ujame med spolnim odnosom, ste lahko obtoženi nespodobnega vedenja v javnosti, hkrati lahko dobite prepoved letenja. Dejstvo je, da so le redke ujeli pri tem dejanju.

5. Poskrbite, da vaši otroci ne bodo razgrajali na letalu
Potovanje z najmlajšimi je lahko pravi podvig. Težko je pripravit otroka, da brez brcanja, nemira, morebitnega kričanja in brez ostalih običajnih »sitnosti« mirno sedi več ur v zaprtem prostoru. Prekomerno povzročanje nemira s strani vašega otroka, vam lahko prepreči let.

6. Žgečkljive opazke o ženski pilotki
Ena izmed stvari zaradi katere vas lahko prav tako vržejo iz letala so žgečkljive opazke zoper žensko pilotko.

7. Nosite hlače tako nizko, da se vam vidi ven »pol riti?«
Nošenje hlač tako nizko, da je odkrita razpoka med ritnicama naj bi bila ena izmed bolj žaljivih stvari na letalu. Če ne želite, da vas zaradi tega vržejo iz letala vam svetujemo, da nosite hlače v višini pasu.

Ste že morda sami bili priča kakšni zabavni prigodi na letalu? Delite jo z nami!

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!