Začnite leto 2013 z obiskom Amsterdama

Amsterdam je glavno mesto Nizozemske. Ponaša se tako s čudovito pokrajino, arhitekturo, kot tudi nudi odlične priložnosti za nakupovanje. Ljudje so zelo prijazni, večina domačinov govori angleško tekoče. V primeru rezervacije letalske karte za obisk Amsterdam vam nikoli ne bo zmanjkalo idej kaj početi v tem mestu, saj je na voljo za vsakega nekaj. Če ste ljubitelj zgodovine in kulture, potem lahko obiščete številne muzeje po vsem mestu, če pa ste bolj ljubitelj nočnega življenja, potem je na voljo veliko klubov in barov .

Amsterdam je obdan z vodnimi kanali

Letališče Schiphol v Amsterdamu je eno izmed najbolj prometnih letališč v Evropi. Schiphol se nahaja približno 15 kilometrov južno-zahodno od mesta Amsterdam in velja kot ena izmed najbolj pomembnih vstopnih točk v Evropo iz tujine.

Januarska akcija Adrie Airways:

POZOR: Adria je v sredini januarja 2013 sprožila akcijo ugodnih povratnih letalskih kart Ljubljana – Amsterdam – Ljubljana že od 217 EUR. Akcija je omejena glede na razprodajo prostih sedežev, pri čem mora biti minimalen nas trajanja potovanja 3 dni, maksimalen čas trajanja je 3 mesece. Svojo letalsko karto lahko rezervirate preko spleta na našem spletnem iskalniku letalskih kart.

Na kaj moramo biti pozorni pred rezervacijo letalskih kart za obisk Amsterdama?

Pri rezervaciji leta v Amsterdam vam svetujemo, da se do dobra pozanimate o tem kakšno bo vreme v času vašega obiska. Amsterdam je najhladnejši v mesecu januarju in februarju, posledično so dnevi krajši, kar vam lahko kot zagrizenemu ljubitelju kulture onemogoči obisk vseh turističnih točk.
So za vašo željo po obisku Amsterdama krivi famozni tulipani? Tulipani so pravzaprav zaščitni znak celotne Nizozemske. Kot ljubitelju rož vam svetujemo, da Amsterdam obiščete med koncem aprila in začetkom maja. Dolge poljane tulipanov osupnejo praktično vsakega, ne glede na to če je ljubitelj rož ali ne.

Čudoviti tulipani v Amsterdamu

Cenovno ugoden rent a car? Najem avtomobila po najnižjih cenah!

Preveri ponudbo

Avtomobil lahko najamete tudi pri svetovno najbolj znani agenciji za najem avtomobilov - Rentalcars.comNjihova stran je tudi v slovenskem jeziku.

V Amsterdam z nizkocenovnimi ponudniki letalskih kart

Nizkocenovni letalski prevozniki običajno pristajajo na manjših letališčih, ki pa so nekoliko bolj oddaljena od Amsterdama. Med njimi je tudi Ryanair, ki običajno pristaja na letališčih v Rotterdamu, Eindhovenu in Groningenu. Tako je strošek letalske karte veliko nižji, vendar bo za obisk Amsterdama potrpeti nekaj uric vožnje z vlakom. To pa ne velja za vse nizkocenovnike. Med drugimi pristaja v Schipholu tudi letalski prevoznik easyJet.

Rezerviraj svojo letalsko karto iz domačega naslonjača!

Iskanje terminov

Nasvet ekipe Poceniletalskekarte.si

Bližje kot je vaš datum odhoda, dražje bodo tudi letalske karte. Če vam vaš urnik to dopušča, poskusite rezervirati letalske karte šest mesecev ali več vnaprej. Lahko po čakate do zadnjega trenutka (»last minute«), saj običajno karte v zadnjih nekaj dneh ali celo nekaj ur pred letom drastično padejo. Razlog za nižje cene letalskih vozovnic tik pred zdajci je zapolnitev vseh sedežev na letalu.
Če je le mogoče se izognite obisku Amsterdama v oktobru in v sredini meseca marca. Takrat namreč nenehno dežuje. Najboljši način za ogled mesta je kolo. Na kolesu boste doživelo mesto Amsterdam v njegovi najboljši luči, prav tako pa ne pozabite poskusiti nizozemske kuhinje, ki je znana po vsem svetu.
Skoraj zagotovo boste nekje vsaj delno skrenili s poti, saj so vse te čudovite hišice in kanali videti povsod enako. Vendar se vam ni potrebno bati, oborožite se zgolj z dostojnim zemljevidom, prav tako pa se ne bojte vprašati za smer oz. napotila, če boste zašli.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!