Wow ponudba: Peking letalske karte od 626 €

Peking je glavno mesto »ljudske republike« Kitajske. Ponaša se z dolgo zgodovino, ter raznoliko zgodovinsko in kulturno dediščino. Peking je glavno mesto države Kitajske že več kot 800 let.

V Pekingu se razteza izjemna mreža železnic, podzemnih železnic, ki omogoča hiter prevoz na delo. Peking je razdeljen na šestnajst okrožij (mestnih in primestnih) z dvema podeželskima okrožjima.

Airfrance: Wow ponudba ta teden

Današnja ponudba Aifrance so ugodne letalske karte za obisk Pekinga. Leti se iz Ljubljane, destinacija leta je Bejing. Datum potovanja pri katerem lahko koristite promocijsko kodo PEK261 je od 25.4.2013 do 23.6.2013, s promocijsko kodo PEK262 pa lahko koristite termin potovanja med 1.9.2013 in 15.12.2013. Cena popusta znaša 150 eurov. Leti se v Ekonomskem razredu. Cena in akcija velja izključno za lete AIR FRANCE.

Kako rezervirati letalske karte za Peking?

Gre za koriščenje tako imenovanega WOW popusta, kjer je potrebno imeti kodo, ki bo objavljena na spletni strani AirFrance, kot tudi na spletni strani Poceniletalskekarte.si vsako sredo!

Promocijska koda - Peking

DANAŠNJA KODA: PEK261 ali PEG262

Zanimivo zame kot turista

Zelo priljubljen način spoznavanja Pekinga je s turističnim avtobusom. Ta način je najbolj prijazen za našo denarnico, omogoča pa priložnost, da si v nekaj urah ogledamo vse glavne znamenitosti samega mesta.

Kaj si je priporočljivo ogledati v Pekingu?

– Dober začetek za raziskovanje mesta je Trg »nebeškega miru« (Tiananmen), kjer je Mao Tse Tung ustanovil ljudsko republiko.

– Nadaljujete lahko z ogledom najbolje ohranjenega antičnega arhitekturnega kompleksa na svetu – Prepovedanega mesta oz. tako imenovan Forbidden City. Prepovedano mesto je pravzaprav cesarska palača iz dinastije Ming in je od leta 1987 vpisano v UNESCOv seznam svetovne kulturne dediščine. Danes velja za eno izmed najbolj priljubljenih turističnih atrakcij.

– Priporočamo vam, da naslednjo jutro zgodaj vstanete in obiščete enega izmed javnih parkov v Pekingu. Začutili boste neverjetno energijo ljudi, ki vsako jutro izvajajo eno izmed svetovno znanih fizičnih aktivnosti – tai chi. Popoldne pa vam svetujemo, da izkoristite možnost in izkusite resnično življenje lokalnih prebivalcev Pekinga z ogledom znamenite ulice Hutongs.

– V kolikor vam čas dopušča ne smete izpustiti obiska Pekinške operne hiše

– Veliki kitajski zid – eno izmed osmih čudes sveta. Naš nasvet: Bližnja restavracija je zmeraj nagnetena z ljudmi. Svetujemo vam, da si malico prinesete s seboj.


Ste že bili v Pekingu? Kaj pa vi priporočate?

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!