Valencija: povratne letalske od 77 €

Valencija – eno najlepših mest Španije

[adsenseyu4]

Mesto, ki je znano po svoji avantgardni arhitekturi, dobri hrani in milem podnebju. Počitnice v Valenciji so lahko prava poslastica. Začetki starega dela mesta segajo vse do leta 238 pred našim štetjem.

Iz vidika turizma je Valencija mesto polno turističnih zanmenitosti, lepih plaž, muzejev, kulture in umetnosti … skratka vse kar si posameznik zaželi, da so njegove počitnice zanimive in sproščujoče. Preverite termine letalskih kart na desni strani in nas kontaktirajte za rezervacijo. Nizke cene vam nudimo celo prvo polovico leta 2015!

Drobni tisk na veliko

Cene veljajo za povratne letalske karte iz Trsta v Valencijo. Cene vključujejo vse takse, pristojbine in stroške rezervacije. To so okvirne cene, ki se lahko spremenijo za nekaj eur zmanjšajo ali povečajo - odvisno od zasedenosti sedežev in povpraševanja. Za točno ceno nas kontaktirajte na naš info e-mail ali nam pošljite povpraševanje preko obrazca.

NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Želeni termin

Število oseb oz. letalskih kart

[adsenseyu1]

[sc:GoOpti-TRST ]

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!