Ugodne letalske karte že od 99 € naprej

Zimski čas je čas zimskih radosti, ter družinskega druženja. Dnevi, kjer pokuka na plano sončna svetloba so kratki, noči pa so dolge in kratke. Odlična ideja za popestritev zimskih dni je kratko potovanje. V zimskem času obstaja veliko možnosti nakupa poceni letalskih kart za nekatere najboljše destinacije. Trenutno teče super akcija slovenskega letalskega prevoznika Adria Airways.

Do 15.1.2013 je možen nakup poceni letalskih kart, ki jih lahko izkoristite v času od 15.1.2013 do 31.5.2013, v Pariz pa lahko letite med 1.4.2013 pa vse do 28.6.2013. To pa še ni vse! Vse cene vključujejo takse in strošek rezervacije.

Adria letalske karte od 99 €

Cenovno ugoden rent a car? Najem avtomobila po najnižjih cenah!

Preveri ponudbo

Izredno ugoden rent a car vam je na voljo tudi na spletni strani, ki je prevedena tudi v slovenski jezik - Rentalcars.com 

Pariz: nakup letalske karte in obisk čudovitega mesta

Omamna francoska prestolnica je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu. To ikonično mesto obišče več kot 30 milijonov turistov vsako leto. Nekaterim je ljubši sijajni Louvre, drugi pridejo zaradi modernističnega centra Pompidou, tretjim je največja želja obiskati vrh Eifflovega stolpa. V Parizu vam noben dan ne bo minil počasi. Ko sonce zaide pa se zbudijo restavracije v katerih strežejo vse vrste hrane, kot tudi nočni klubi.

Izkoristite ugodne cene letalskih kart in obiščite Amsterdam

Glavno mesto Nizozemske je znano po svojih vodnih poteh in tistih ozkih hiškah iz 17. stoletja. Amsterdam odlikuje mnogo znamenitosti, kot so: muzeji Rijks, Rembrandtova hiša in Van Goghov muzej, ki ima največjo svetovno zbirko del Vincenta Van Gogha, potem lahko obiščete tudi Hišo Anne Frank. V središču mesta se nahaja območje De Wallen, kjer boste našli Rdeče četrti in velike kavarne.

Amsterdam je mesto, ki ga je čudovito videti tako na dveh nogah, kot na dveh kolesih. Kolesa za izposojo so na voljo skoraj na vsakem koraku. Običajno pa veliko nizkocenovnih letalskih družb, vključno z easyjetom ponujajo poceni letalske karte za let v Amsterdam skozi vse leto.

Adria z ugodnimi leti tudi v Zurich

Zurich je trgovsko središče Švice, v njem ima prav tako sedež Švicarska borza. Zurich je večjezično mesto, uradni jezik je nemščina. V njem je možno si ogledati več pomembni cerkva kot so Grossmunster, Fraumunster, cerkev Svetega Petra, ki premore največjo uro v obliki obraza na svetu ipd.

Tudi v Tirano z letalom že od 99 €

Če želite na kratek oddih ali počitnice vstran od tipičnega sonca, morja in peščene plaže je Tirana, glavno mesto Albanije, idealno mesto za vas. To cvetoče mesto ponuja velik nabor različnih znamenitosti, med drugim zgodovinske spomenike, sakralne objekte, kot tudi sodobne butike in čudovite mestne parke. Trg Skanderberg je središče mesta, kjer bosta našli množico odličnih restavracij kot tudi nakupovalnih kotičkov. Pestro noč pa lahko preživite v mnogih klubih.

V Kobenhavn z letalom?

Kobenhavn je glavno mesto Danske in je ponosen dom najstarejše monarhije na svetu. Za vse turistične entuziaste je obisk kraljevega gradu Amalienborg obvezen.Kobenhavn velja za eno izmed najbolj zabavnih mest za obisk v Evropi in čeprav je stoletja nazaj bila to majhna ribiška vasica, je danes mesto v katerem živi več kot milijon ljudi.

Poceni letalske karte za obisk Frankfurta

Frankfurt je eno izmed najbolj znanih in največjih mest, gre za drugo največje metropolitansko mesto države Nemčije. Mesto je bilo uvrščeno med 10 najboljših mest za bivanje na svetu, saj velja za mesto polno naravne kot tudi umetne lepote, saj je več kot 50% površine prekrite z zeleno barvo narave. Gre za mesto, ki je idealno za kratek oddih in ogled znamenitosti ter samega utripa mesta.

Obisk Prištine z letalom

Priština je mesto, ki ga mnogi obožujejo, vendar ga prav toliko ljudi sovraži. Velja za sivo in prašno mesto, z veliko prometnimi zamaški, v njej prebiva veliko tujcev, mogoče se je zabavati zelo dobro, ter vse je mogoče dobiti po zelo ugodnih cenah. Tisti, ki so bolj pustolovskega duha bodo našli obiska vredne znamenitosti in zelo dobre restavracije, kot tudi bare. Presenetila vas bo prijaznost in radovednost domačinov.

Ste že leteli v Podgorico?

Podgorica je glavno mesto Črne gore, v njej živi okoli 130.000 ljudi. Gre za mesto, ki nam ponuja priložnosti za pohode in smučanje, kot tudi sprostitev na plažah. V Podgorici se splača obiskati narodno gledališče, prirodoslovni muzej, trg republike in nekaj cerkva in mošej. Veliko je tudi krajev, ki se jih vojna ni dotaknila, na primer: Kotor, kjer je staro naselje Medun, antično rimsko območje Duklja, samostan Dajbabe, Nemanjin Grad…

Zanimivo mesto Sarajevo

Sarajevo je eno izmed zgodovinsko najbolj raznolikih mest. To je kraj, kjer se je delil zahodni in vzhodni rimski imperij. Mesto je zelo prijazno do turistov, njegov center pa je nasploh turistično naravnan.

Ogled znamenitosti v Beogradu

Beograd je destinacija, ki ponuja veliko. Za mnoge turiste je prvenstvenega pomena obisk znane Skadarlije, boemskih ulic iz 19, stoletja, ki še vedno ohranjajo ta veliki duh pesnikov, pisateljev, slikarjev, filozofov in novinarjev iz romantičnega obdobja.

Na potep v mogočni Istanbul

Poceni letalske karte za obisk Istanbula so že stalnica vse odkar je nizkocenovni prevoznik eazyJet omogočil zelo ugodne polete v to dramatično mesto. Istanbul je veličasten imperij zgodovine, ki premore bogato kulturno dediščino. Turška hrana je odlična.

Zakaj leteti v Bruselj?

Bruselj ni samo sedež Evropske unije in zveze NATO in nikakor ne gre za dolgočasno mesto uradnikov, Bruselj je vse prej kot samo to. Gre za svetovljansko glavno mesto v katerem živijo prebivalci flamskih, valonskih, italijanskih, španskih, nemških korenin. Središče mesta si je najlažje ogledati peš, nikakor pa ni slaba ideja sprehod skozi ležerne parke, vrtove in mimo mirnih jezer. Ljubiteljem živali je priporočamo obisk živalskega vrta.

Slikovni viri: Adria.si

Pozor: Nakup poceni letalskih kart od 99 € naprej  je možen le do 15.1.2013!

Poišči svojo poceni letalsko karto

Iskanje

Upamo, da vam je bil kratek pregled destinacij za katere velja akcijska cena letalskih kart preko slovenskega letalskega prevoznika Adria všeč. Več informacij o vsaki posamezni destinaciji pa lahko najdete na našem blogu (v pripravi!). Za vse dodatne informacije o letalskih kartah in rezervaciji le teh smo vam na voljo na e-naslovu info@poceniletalskekarte.si.

Rezervacijo pa lahko prav tako opravite direktno preko našega spletnega iskalnika letalskih kart.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!