Tokyo: povratne letalske od 475 €

Tokyo – moderno in tradicionalno mesto hkrati

Če bi lahko imenovali zgolj eno mesto na našem planetu, ki simbolizira preteklost, sedanjost in prihodnost hkrati je to mesto Tokyo.

5 razlogov zakaj je Tokyo turistična meka AzijeMesto Tokyo

1. Zgodovina

Tokyo uteleša zgodovini zaradi svoje kulturne in strateške pomembnosti na Japonskem. Temelji Tokya slonijo na skromni ribiški vasici imenovani Edo.

2. Arhitektura

Tokyo velja za rojstni kraj moderne arhitekture. Visoke stolpnice oz. tako imenovane mega strukture prikazujejo izredno inteligentno gradnjo, hkrati pa jim ne manjka umetnišku čut, ki izvira še iz antičnih časov.

3. Hitri vlak

Vlaki, ki so sposobni doseči hitrosti do 500 kilometrov na uro in za katere je značilna njihova točnost so izredno pomembno za delovni razred.

4. Kulinarika

Je v vas tudi nekaj gurmana? Restavracijam v Tokyu je Michelin podelil okrog 191 zvezdic, to je kar 5-krat več kot jih imajo restavracije v Parizu. V kolikor obiščete Tokyo nikakor ne pozabite poiskusiti nacionalno ikono japonske kuhinnje – sushi.

5. Narava in rastline

Japonci so izredno ponosni in zaščitniški do narave. Parke in botanične vrtove ustvarijo povsod kjer je to mogoče. Češnjevi cvetovi so ena od glavnih naravnih znamenitosti Tokya.

Povratne letalske karte v Tokyo že od 475 €

Maj in junij 2015 - odlična cena letalskih kart v Tokyo

Aktualni Termini:
13 maj – 18/19/20 maj
16/17/18/20/21/22 maj – 02/03/05 junij
26/27/28/29/30 maj – 06/07/08/09 junij
03/04/05/06 junij – 19/20/21/22 junij
11/12 junij – 27/28 junij ali 01 julij
22/23/24/25 junij – 04/05/06 julij

Cena velja za povratni let iz Budimpešte (Ferihegy International Airport) v Tokyo (Narita International Airport) z prevoznikom AeroFlot. Leteti je mogoče tudi z prevoznikom Qatar Airways po cca 5 € na osebo nižji ceni, vendar je let v povprečju 4 – 6 ur daljši zaradi dolgega postanka v Dohi. Priporočamo, da izberete našo ponudbo s prevoznikom AeroFlot, ki je res 5 € dražja, vendar je let krajši.

Hotelska nastanitev v Tokyo?

Tokyo velja za zelo priljubljeno destinacijo v času poletja. Še vedno pa je moč najti hotelske kapacitete za manj kot 50 € na noč... Poiščite svojo nastanitev v mestu Tokyo preko portala Booking.com.

Droben tisk na veliko:
Cena povratnih letalskih kart vključuje vse takse in pristojbine. V ceno je vključena tudi prtljaga. V ceno navedeno v naslovu je vključen strošek posredovanja. Cena se lahko spremeni – odvisno od zasedenosti termina, sedežev ali spremembe cen letalskega prevoznika.

Rezervacija letalske karte:
– Preko našega spletnega iskalnika letalskih kart
ali
– Za rezervacijo nam pošljite povpraševanje na info@poceniletalskekarte.si

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!