Tenerife v letu 2015: Široka ponudba letalskih kart

[adsenseyu1]

Tenerifi so idealna počitniška destinacija za prebivalce osrednje in južne Evrope. Do te čudovite destinacije nas loči let, ki traja od dveh do štirih ure (odvisno od lokacije odhodnega letališča). Gre za otok, ki ima čudovito vreme, številne peščene plaže in omogoča najrazličnejše počitniške aktivnosti in dejavnosti.Tenerife: čudovite počitnice

Podnebje na Tenerifih je subtropsko, kar pomeni, da je toplo tudi takrat, ko je oblačno in prav zaradi tega so ti španski otoki odlična izbira za počitnice. Največje vremenske razlike so med jugom in severom, zato vsem našim strankam in bralcem priporočamo, da raziščejo južni del otoka (Tenerife South). Jug je toplejši v primerjavi s severom in običajno je tudi dlje časa obsijan s soncem, sever je bolj deževen.

Ekipa Poceniletalskekarte.si ugotavlja, da povpraševanje po letalskih kartah na Tenerife letos ”presega vse meje” in izkušnje kažejo, da letalski prevozniki glede na količino povpraševanja tudi višajo cene. Še zmeraj pa velja, da lahko tako imenovana first minute letalska karta prinese veliko prihranka, vendar zahteva veliko prilagodljivosti. Verjamemo, da nam današnji tempo življenja omogoča malo fleksibilnosti, zato smo vam pripravili OGROMNO terminov letalskih kart po različnih cenah. Kateri termin vam bo ustrezal, pa je seveda odvisno od časa, ki vam je na voljo, ter na žalost tudi od vsote, ki ste jo pripravljeni plačati, da doživite Tenerife. Spodaj vam predstavljam termine DIREKTNIH LETOV iz Linza, Bologne in Milana. Gre za lete brez postanka z nizkocenovnim letalskim prevoznikom.

[adsenseyu4]

TERMINI LETALSKIH KART ZA TENERIFE

NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Želeni termin

Število oseb oz. letalskih kart

Iščete ugodno namestitev (hotel/apartma) na Tenerifih?

Celoten seznam namestitvenih kapacitet, ki ga lahko razvrstite po ceni ali priljubljenosti lahko najdete tukaj: Namestitve Tenerifi. Ekipa Poceniletalskekarte je za vas raziskala nekatere izmed kapacitet v zgoraj navedenih terminih z namenom, da vam olajšamo izračun skupnih stroškov (letalo + hotel).

Iskali nismo katerekoli namestitve, temveč apartma, ki je v bližini morja na jugu tenerifov. Ena izmed namestitvenih kapacitet, ki nas je očarala je Alborada Beach Club, ki ima skupno oceno 7.1 od 10, ter jo je ocenilo več kot 559 uporabnikov. Odločili smo se napraviti naslednji izračun v terminu 5.3 - 12.3.2015: letalska karta znaša 156 € na osebo, apartma za 3 odrasle osebe + 1 otrok pa 398 € za 7 dni. To pomeni 4x letalska karta 156 € + 7 dni namestitve = 1022 € ali 255,5 € na osebo. Ugodno, se vam ne zdi? Preostale namestitvene kapacitete in celotno hotelsko, ter apartmajsko ponudbo na Tenerifih na eni izmed najbolj priljubljenih plaž na jugu otoka Tenerife, Playa de Americana, lahko preverite tukaj.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!