Tanzania (Dar): letalske karte od 438 €

V tokratni objavi vam predstavljamo izredno ugodne cene v Tanzanijo iz Dunaja. Leti se v tropsko metropolo Dar es Salaam (od tukaj je mogoče priti do Zanzibarja že za 35 dolarjev).

Tanzanija, ob kilometrih čudovitih plaž ob indijskem oceanu in snežno belih otočkih Zanzibarja ponuja veliko aktivnosti za turiste, omeniti je nujno potrebno nacionalne parke (npr. safaripark Serengeti) in safarije, kjer je mogoče opazovati migracije divjih živali (npr. največji naravni rezervat divjih živali Selou).

Nenazadnje pa je ta vzhodnoafriška obmorska država tudi dom najvišjega gorovja Afrike – Kilimanjaro.

Sloni v Tanzaniji

Brez slonov si ni mogoče predstavljati prave izletniške točke na Tanzaniji.

VIZUM: Slovenski državljani potrebujejo vizum.

Cene predstavljene v tabeli spodaj veljajo za lete v času maja 2019 in vključujejo prtljago. Zadnjo aktualno ceno vam prikaže naš slovenski iskalnik letalskih kart s klikom na gumb preveri.

Primer letalske karte

Primer letalske karte v Tanzanijo

Koristno je vedeti…

Cene v lokalih: Kapučino: 2-3 EUR, lokalno pivo 2-3 EUR, uvoženo pivo: nad 5 EUR.

Značilna hrana in pijača: Ugali (bela polenta) in kahava (kava) ali chai (čaj)

Si želite privoščiti sončenje na plažah Zanzibarja? Ni problema, do Zanzibarja vas zelo ugodno pelje trajekt, ki znaša 35 dolarjev.

Najugodnejši termini letalskih kart

DATUM CENE
02.05 – 11.05od 438 € [preveri]
08.05 – 15.05od 438 € [preveri]
14.05 – 24.05od 438 € [preveri]
20.05 – 29.05od 438 € [preveri]

Več o cenah in življenju v Tanzaniji iz prve roke, si lahko preberete na spletni strani RTVSLO, kjer je objavljen intervju z naslovom Vesna iz Tanzanije, kjer hakuna matata* predstavlja način življenja – https://www.rtvslo.si/tureavanture/glej-ga-sloven-c/vesna-iz-tanzanije-kjer-hakuna-matata-predstavlja-nacin-zivljenja/368478

Cene letalskih kart: Vse cene vključujejo vse takse in pristojbine, ter so odvisne od zasedenosti mest na letalu. Zadnjo aktualno ceno preverite s klikom na gumb preveri v tabeli ob posameznem terminu.

Podrobnosti glede vizuma: Zanj lahko zaprosimo na Veleposlaništvu Tanzanije v Rimu ali na mejhnih prehodih ob vstopu v državo, veljavnost potnega lista mora biti najmanj 6 mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Cena 50 dolarjev ($).

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!