Švedska (Skavsta): povratne letalske karte blizu Stockholma

Švedska prestolnica Stockholm na vzhodni obali Baltiškega morja vas bo vsekakor očarala.  Eden izmed glavnih razlogov za obisk Stockoholma je zagotovo njegov romantičen čar, ki ga daje mestu lesket monarhije.

Zanimivost: Portal Siol.net je Švede označil za prvake malicanja, saj v njihovih kavarnah omamno diši po kavi, cimetu in kardamomu.

Stockholm letalske karte - prevoznik Ryanair

Rezervacije in iskanje terminov na našem spletnem iskalniku letalskih kart

Letališče Skavsta
Letališče Skavsta je letališče kamor letijo nizkocenovni letalski prevozniki. Od Stockholma je oddaljeno okrog 100 kilometrov.

Prevoz iz letališča Nykoping Skavsta do mesta
VLAK: Švedski vlaki so na splošno zelo udobni. Lokalna želežniška postaja v Nykoping-u je oddaljena 7 kilometrov od letališča. Lahko vzamete taksi od letališča do želeniške postaje za fiksno ceno 200 švedskih kron (21,12 EUR).
BUS: http://flygbussarna.se/en/skavsta (povratni prevoz iz letališča do Stockholma z busom znaša cca 29 €)

Kako je s prenočišči?

Namestitvene kapacitete na portalu Airbnb so na voljo že za 20 €/noč. Kaj je Airbnb? Airbnb je portal, ki povezuje ljudi preko edinstvenih potovalnih izkušenj. Na njem je moč najti več kot 1.500.000 namestitvenih kapacitet. V kolikor se odločite za rezervacijo preko portala Airbnb vam preko naše povezave pripada 25 $ popusta.

V kolikor vas zanima izključno hotelska nastanitev vam priporočamo najugodnejši tovrstni portal Booking.com. Preko tega portala je mogoče rezervirati prenočišče v kar 178 hotelih. Ponudbo lahko preverite tukaj.

[adsenseyu1]

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!