Rio de Janeiro: letalske karte samo 496 €

Prevroče? Kaj ko bi se osvežili na eni izmed najlepših in najbolj znani plaži na svetu – na Copacabani. Pomislite na 4 kilometre dolgo plažo, ki vam bo pričarala svojevrstno izkušnjo.

V Rio De Janiero bi bilo greh izpustiti izlet z gondolo, ki vas pripelje na sam vrh mogočne gore Sugarloaf Mountain ( t.i. Sladkorni Stožec). Vrh gore razprostira razgled na mesto, ki vas bo osupnil. Spregledati ne boste mogli tudi znameniti Kristusov kip, ki velja za eno izmed največjih znamenitosti Ria.

Rio De Janeiro slovi tudi po tretjem največjem urbanem gozdu Tijuca, kateri premore izjemno bogato floro in fauno. Občudujete lahko tudi prekrasen razgled na Atlantski ocean. Kot že sam Barry White prepeva v svoji pesmi Rio De Janeiro, »Ob vsakem času, ponoči ali čez dan, vse je živo«… JA, to je Rio De Janeiro (Januarska reka)!

Izkoristite ugodno ponudbo AirFrance – letalske karte (povratne) že za 499 € -> Cena velja za rezervacije letalskih kart  v terminu od 15. julija do 30. novembra 2014. Rezervacijo je potrebno opraviti danes na AirFrance.de.

Termini:

22. julij – 29. julij 496 €
23. julij – 03. avgust 496 €
24. julij – 31. julij 496 €
24. julij – 04. avgust 496 €
… in še veliko več terminov. Cena velja za lete iz Münchna! Preverite na AirFrance.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!