Povratne letalske karte: Ljubljana – Pariz od 119 €

Spet je tisti čas v letu, ko AirFrance za omejen čas nudi izredno ugoden nakup povratnih letalskih kart za lete iz Ljubljane v Pariz. Tokrat vam prestavljamo njihovi ponudbi ”MiNi” in ”Classic”.

Spodaj navedena cena 119 € vključuje vse letalske tarife, takse, dodatne dajatve in stroške izdaje.
Pozor: Ponudba velja do 23.1.2014, nakup mora biti opravljen vsaj 40 dni pred odhodom.

AirFrance - Pariz letalske karte

Cenovno ugoden rent a car? Najem avtomobila po najnižjih cenah!

Preveri ponudbo

Avtomobil lahko najamete tudi pri svetovno najbolj znani agenciji za najem avtomobilov - Rentalcars.comNjihova stran je tudi v slovenskem jeziku.

Kakšna je sploh razlika med ”MiNi” in ”CLASSIC” ?

Najpomembnejša razlika je v prtljagi, ki jo lahko vzamete na letalo. V ceno ”CLASSIC” je vključen kovček do 23kg, medtem ko je v primeru ”MiNi” za kovček (ročna prtljaga) večji od 55 x 35 x 25 cm potrebno doplačati od 15 € naprej.
Običajno se v Pariz podamo na pohajkovanje ali na izlet in ogled znamenitosti za največ 7 dni. Svetujemo vam, da svoj kovček spakirate ekonomično rezervirate letalske karte za obisk Pariza po najnižji ceni (torej razred ”MiNi”).

P.S. V primeru rezervacije letalske karte razreda ”MiNi” lahko vaša ročna prtljaga tehta do 12 kg!

Rezervacijo vam svetujemo direktno na spletni strani AirFrance ali pa na našem iskalniku letalskih kart.

Transfer od letališča do mesta

Transfer od letališča do mesta stane približno 18 evrov. Transfer je mogoč z njihovimi shuttle-busi preko spletnih strani SuperShuttleParis in preko Vea.fr.

Namig ekipe Poceniletalskekarte.si:

  • Svetujemo vam uporabo SuperShuttleParis, ki vas bo pripeljal do katerekoli bolj znane znamenitosti ali hotela v Parizu (mogoč je tudi prevoz iz letališča na točno določen naslov).
  • Vea.fr se splača uporabit v primeru, da želite obiskat Disneyland.

Znamenitosti

  • Tistim, ki ste željni ogledov priporočamo nakup ParisPass, ki vam omogoča dostop do vseh glavnih znamenitosti mimo vrste in po nižji ceni.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!