Portoriko (Karibi) iz Zagreba za 459 €

Iščete nov in eksotičen kraj za počitnice? Potem bi lahko bil Portoriko pravi za vas, saj je ta Karibski otok znan po izjemnih peščenih plažah in po vrhunskem udobjem hotelskih resortov.

V začetku 20. stoletja si je v portoriškem mestecu Dorada zgradila ogromen zasebni počitniških kompleks tudi ena najbogatejših družin na svetu, družina Rockefeller.

Portoriko velja za otrokom najbolj prijazen otok v Karibih [vir]. Tukaj so tudi snemali peti del odmevnega filma z Johnny Deepom na čelu, in sicer Pirate s Karibov.

Karibski Portoriko

Primer letalske karte

Primer letalske karte Portoriko

Cena vključuje povratno letalsko karto in vse takse, ter pristojbine. V ceno je vključena tudi prtljaga 1x 23kg na potnika.

Praviloma vsak let po tej ceni vključuje postanek, ki pa ni daljši od nekaj ur.

Najugodnejši termini

Omenjena cena velja za termine v septembru in oktobru.

Odhodi:
01. september 2018
08. september 2018
14. september 2018
15. september 2018
21. september 2018
22. september 2018
06. oktober 2018
13. oktober 2018
20. oktober 2018

… slednje lahko kombinirate z naslednjimi najugodnejšimi povratki:

15. september 2018
22. september 2018
29. september 2018
20. oktober 2018

Primer kombinacije

DATUM IZ Zagreba
08.09 – 15.09 Od 459 € (preveri)
08.09 – 20.10 Od 459 € (preveri)

Cene letalskih vozovnic se lahko spremenijo celo v nekaj urah, vendar verjamemo, da bodo te cene ostale naslednjih nekaj dni. Če se ob kliku na gumb ‘preveri’, ki se nahaja v tabeli s termini letalskih kart ne izpiše v novem zavihku navedena cena, obstaja možnost, da se je v tem terminu cena podražila ali spremenila in vam svetujemo, da preverite ceno še kakšnega drugega termina.

Rezervacijo lahko opravite preko slovenskega iskalnika letalskih kart, kot tudi direktno na spletni strani prevoznika (Condor), cena je enaka. Prilagamo zaslonski posnetek spletne strani Condor:

Condor: cena leta v Portoriko

Iz zaslonske slike je prav tako razvidno, kaj oz. katere storitve vključuje letalska karta (npr. prtljago, obrok, pijačo, …) v času leta.

Iskanje nastanitve v Portoriku

1. HostelWorld

Priznana spletna platforma za rezervacijo hostlov po celem svetu. Trenutno organizirajo tudi nagradno igro, ki so jo poimenovali ”backpacker adventure” v kateri lahko sodeluje vsak, ki rezervira nastanitev preko njihove strani. Glavna nagrada je ena izmed 30 neverjetnih popotniških izkušenj (vse plačano), kot je na primer druženje z carskimi pingvini na Antarktiki.

V Portoriku priporočamo nastanitev Mango Mansion. Hostel se lokacijsko nahaja v neposredni bližini plaže in dogajanja. Sobe se nahajo v prijetnih bungalovih in imajo klimatsko napravo, optični internet ipd. V ceno je vključen tudi zajtrk. Cena nočitev se začne pri 22,83 €.

2. TripAdvisor

Svetovno znani popotniških portal omogoča raziskovanje nastanitev in primerjavo z drugimi rezervacijskimi sistemi, kot tudi omogoča že rezervacije za določene nastanitve direktno na strani TripAdvisor.com.

3. Booking

V Sloveniji izjemno priljubljen portal, ki je izredno pregleden in včasih zna s cenami nastanitev tudi presenetiti (pozitivno). Tako lahko rezervirate hotel, ali apartma, ali celo Vilo za manj kot 100 € na dan. Preverite na Booking.com.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!