Peking: Letalste karte 477 EUR

Peking ni samo prestolnica Kitajske, je tudi center političnega, kulturnega in mednarodno-komunikacijskega sveta. Z kar 3000 let staro zgodovino ima mesto svojim obiskovalcev veliko za pokazati. Ste ga že obiskali?

Cena 479 EUR velja za rezervacije opravljene danes (28. maj 2014) za lete med 1. oktobrom 2014 in 30. novembrom 2014 (na voljo so vsi termini med prej navedenima datumoma). Med datumom odhoda in datumom prihoda mora biti vsaj 6 dni razlike, ter največ 1 mesec. V ceno so vključene vse letalske takse in pristojbine, dodaten strošek je strošek rezervacije, ki znaša cca 15 eur na osebo.

5 zanimivih dejstev

  1. Peking je drugo največje mesto na Kitajskem (največje je Shanghai).
  2. “Sharing is caring” – ob obisku restavracije boste opazili, da so vse mize izredno polne, hrana pa bo umeščena v center mize. Kitajci vidijo v obedovanju način druženja z družino in prijatelji. Mize so velikokrat okrogle oblike, kar omogoča komunikacijo z vsemi, kot tudi preizkušanje vseh jedi, ki so na mizi.
  3. Gospod in gospa Wang – Statistična raziskava iz leta 2006 kaže, da je Wang najbolj popularen priimek v Pekingu. Kar 10,35 % vseh meščanov naj bi imelo priimek Wang.
  4. V Pekingu živi kar dvakrat toliko ljudi kot v Londonu (London ima približno 7 milijonov prebivalcev, medtem ko jih ima Peking neverjetnih 15 milijonov).
  5. Glavno mesto kolesarjev? V Pekingu imajo kolesarji ponekod na cesti celo svoj vozni pas.

Rezervacijo vam svetujemo direktno na spletni strani ponudnika AirFrance.de (Peking ab € 479)Rezervacijo pa lahko prav tako opravite preko spletnega iskalnika avio kart v slovenskem jeziku na naši strani.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!