Palma de Mallorca: povratne letalske karte od 99 €

Obiščite Ballearske otoke, ki veljajo za center zabave že od sredine 60 let naprej. Palma de Mallorca vas bo presenetila – to je mesto s stilom, ki je sicer turistično izredno oblegano, vendar še je vedno moč najti svoj intimni kotiček za počitek v miru. Tisti, ki si miru ali družinskih počitnic ne želite, pa vam obljubimo, da se ”party” v številnih klubih nikoli prav ne konča!  Seveda se za ta letni čas spodobi, da omenim, da Mallorca ponuja morske užitke tako ob dolgih belih peščenih plažah kot na skalnatih zalivih.

Palma de Mallorca last minute

Cene letalskih kart se gibljejo od 96 € naprej pa vse do 135 € – cena vključuje vse letalske takse in pristojbine. Leti se iz letališča LINZ v Avstriji – direktni let. Rezervacija je mogoča direktno preko spodaj navedenih povezav. Za vas smo poiskali nekaj terminov, na voljo jih je pa še veliko več.
Last minute odhodi so 21.06.2014 v trajanju od 5 do 22 dni. Cene se razlikujejo le za nekaj EUR.
Na primer:

 

PMI letalske karte

Termini od 26.06.2014 naprej so na voljo po ceni 157 €/osebo, na primer: odhod 26.06.2014 (trajanje 7 dni) 157 €/osebo (povratna letalska karta) – Rezervacija

[adsenseyu1]

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!