Otok Borneo: Letalske karte za 440 eur

Tretji največji otok sveta vas bo s svojo čudovito podobo deževnega pragozda presenetil. Zagotovo boste spoznali najbolj znanega prebivalca tega otoka, orangutana.

Spoznali boste pravo džunglo! Mnogi na tem kraju ugotovijo, da je na tako divjih krajih, lahko človeška toplota in prijaznost do sočloveka tako neposredno, kot nikjer drugje. Tako je tudi na otoku Borneo.

Prevzel vas bo nek občutek magičnosti, sprehod od ene hiše do druge bo skoraj zagotovo pomenil prečkanje mostu ki je sestavljen iz bambusa, za večerjo pa so pečene divje gobe nekaj običajnega.

Ste pripravljeni na to, da doživite nepozabne trenutke? Od septembra naprej lahko izkoristite izredno ugodno ponudbo letalskih kart, ki vključujejo sedež z vsaj srednje veliko prostora za noge (79cm).

Primer letalske karte

Borneo letalske krte

Termini letov

DATUM REZERVACIJA
26.10.2017 – 09.11.2017 Preveri
01.11.2017 – 16.11.2107 Preveri
04.11.2017 – 21.11.2017 Preveri
11.11.2017 – 23.11.2017 Preveri

Na voljo je še izredno veliko število letov med oktobrom 2017 in novembrom 2017, nato cene narastejo vsaj z 100%. (na cca. 800€+).  Glede na to, da gre za destinacijo, kjer boste zagotovo pohajkovali po divjini vam priporočamo TURISTIČNO ZAVAROVANJE, ki je veljavno celo leto in vam zagotavlja kritje v primeru nepredvidljivih dogodkov.


Prenočišča so lahko izredno draga, lahko pa so tudi izredno poceni, vse je odvisno od vaših želja in potreb. V kolikor boste pohajkovali na bolj odročna območja otoka, vam priporočamo, da svojo nastanitev rezervirate v naprej a booking.com, lahko pa se seveda odločite tudi za Airbnb.

V kolikor vas zanima na potovanje na otok Borneo, vam priporočamo branje tudi naslednjih virov:

Zgoraj navedena cena velja za povratno letalsko karto iz Milana na letališče Kuching in vsebuje vse takse ter pristojbine. Cena je bila preverjena na dan objave in se lahko kadarkoli spremeni (zasedenost mest na letalu ipd.) Mednarodno letališče Kuching je mednarodno letališče, ki služi celotni jugozahodni regiji Sarawak v Maleziji. Gre za četrto največje letališče v Maleziji.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!