DANES: San Juan že od 599 € , Karibi od 449 €

V tokratni akcija “nora sreda” vam je AirFrance pripravil posebno akcijo!

Ta teden lahko z njimi poletite do Portorika v San Juan že za 599 EUR, na Karibe v Saint Martin pa že od 449 EUR!

San Juan

San Juan je najbolj naseljena občina Puerto Rica. To krasno praznično mesto, je idealen kraj, kjer boste popolnoma doživeli kulturo Puerta Rica, sprehod skozi stari del mesta (El Viejo San Juan) vam skozi svojo živahnost daje sliko španskih kolonij. En izmed glavnih atrakcij San Juana je Castillo San Felipe del Morro – trdnjava iz 16.stoletja, katera se je uvrstila na Unescov seznam dediščine.  Če boste potovali za vikend, vam svetujemo, da si obvezno  ogledate Paseo de la Princesa , je nekako uvod sprehoda skozi stari del mesta, hkrati pa vas pot pelje mimo čudežnega vodnjaka, starega zapora in ostanka prvotnih mestnih vrat. S svojim neizčrpnim šarmom vas bo popolnoma navdušil.

Ali veste katera žgana pijača prihaja iz San Juana?  Bacardi! Obiščite Cassa Bacardi in okusite ta svež okus Bacardi ruma, kateri ima že 150 letno tradicijo. Tole je največja destilarna premium ruma na svetu. Kar še je najboljše, da je ogled popolnoma brezplačen, pa še kupon za dve pijači boste dobili.

Kdaj je vreme v San Juanu primerno za obisk? Kadarkoli, saj je povprečna temperatura čez celo leto 24 stopinj.

Karibi letalske karte

Saint Martin

Saint Martin

Saint Martin je otok na severnem delu Karibskega otočja, približno 300 km oddaljen od Puerto Rica. Otok si delijo francozi in Nizozemci. St. Martin ponuja za vsakogar nekaj, na tem otoku boste našli prečudovite plaže,

Cena velja le za odhodne lete me 19. in 30. septemberom in 06. ter 30. oktobrom 2014. Minimalen čas bivanja je 7 dni. Maximalen čas bivanja 1 mesec.

Rezervacija: AirFrance

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!