New York & Buenos Aires letalske karte od 550 eur (Dve destinaciji = 1 cena)

Tokrat vam predstavljam odlično ponudb, ki vključuje obisk Argentine, ter Združenih držav Amerike hkrati! Gre za odlično priložnost, ki vam omogoča, da obiščete tako New York ali Miami in Buenos Aires hkrati z ustrezno kombinacijo letov po neverjetnih cenah!

O New Yorku smo pred kratkim pripravili prispevek (kako do najcenejše letalske karte v New York), ki vključuje tudi aktualno ponudbo… Medtem ko v zadnjem času ni bilo z naše strani objavljene nobene aktualne ponudbe za obisk Buenos Airesa. Buenos Aires je glavno in največje mesto Argentine, ter velja za eksotičen kraj, ki je svetovno znana turistična atrakcija.

Predstavljam vam odlično priložnost Za dobrih 550 € lahko preživite 7 dni v New Yorku ali Miamiu in še 12 dni v Buenos Airesu.

New York & Buenos Aires

New York & Buenos Aires letalske karte

Miami & Buenos Aires

Letalske vozovnice za Buenos Aires in Miami

Kot je iz zgornjih dveh posnetkov razvidno, gre za zanimivo kombinacijo letov, ki bo zadovoljila še tako zahtevnega avanturista. Zgoraj navedena cena velja za celotno kombinacijo (torej za vse lete – Milano -≥ NY/Miami -≥ Buenos Aires -≥ Milano).

Kako rezerviram svoj let?

1. Odprete naš spletni iskalnik letalskih kart

Iskanje kombinacije letov

2. Vpišete kombinacijov letov tako, da vnesete odhodna in prihodna letališča

Kako iskati kombinacijo letov

Prikažejo se rezultati kot na posnetku zgoraj. Potrebna je le še rezervacija.

Zgoraj navedena cena velja za kombinacijo letov iz Milana v New York/Milano in nato v Buenos Aires, čemur sledi povratek v Milano. Tovrstna letalska karta omogoča potniku, da si oblikuje svoj dopust/izlet/počitnice kar v dveh destinacijah. Cene vključujejo vse takse in pristojbine, let je z American Airlines, kjer je običajno prtljaga vključena brezplačno – za vsak slučaj preverite pred rezervacijo. Obvezno doplačilo ob rezervaciji so administrativni stroški v višini 25 eur.

Rezervacijo priporočam direktno preko našega iskalnika letalskih kart.

Za vse informacije in rezervacije smo vam tudi na voljo na info@poceniletalskekarte.si

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!