Miami (ZDA): POVRATNE Letalske karte od 289 EUR

 

Miami velja za sončno prestolnico zvezne države Floride, ki turistom vseh starosti omogoča, da preživijo svoj dopust na trendovski plaži South Beach z veliko raznolikimi aktivnostmi. Kuba je le nekaj 100 kilometrov vstran, zato vas ne sme presenetiti, da je prvi jezik tega mesta španščina. Svetovno znan del Miamija je Miami beach, ki velja za enega izmed najekskluzivnejših delo sveta in ga poznamo iz mnogih filmov (npr. Brazgotinec).

Primer letalske karte

Miami: letalske karte že od 288 EUR - odlična cena!

Miami že dolgo ni bil tako poceni, nazadnje smo pisali o letalskih kartah za 364 EUR, tokratna cena pa je res odlična!

Najugodnejši termini

Odlične cene direktnih letov v Miami veljajo za lete iz Milana in vključujejo vse takse ter pristojbine. Leti se z ponudnikom Air Italy. Za vas smo pripravili tabelo najugodnejših letov od novembra 2018 pa vse do marca 2019. Rezervacijo lahko opravite direktno na našem slovenskem spletnem iskalniku ali preko emaila ali s klicem na naš klicni center. Prav tako si lahko pomagate z iskanjem dodatnih terminov preko drugih iskalnikov (na primer: Skyscanner ali Google Flights).

DATUM Direktni let v Miami
05.nov – 12.nov Od 289 € [preveri]
9.nov – 19.nov Od 319 € [preveri]
16.nov – 26.nov Od 319 € [preveri]
19.nov – 26.nov Od 289 € [preveri]
25.nov – 03.dec Od 289 € [preveri]
25.nov – 10.dec Od 289 € [preveri]
03.dec – 15.dec Od 289 € [preveri]
09.dec – 15.dec Od 289 € [preveri]
14.jan – 20.jan Od 319 € [preveri]
14.jan – 25.jan Od 289 € [preveri]
21.jan – 01.feb Od 289 € [preveri]
04. feb – 09. feb Od 289 € [preveri]
04. feb – 11. feb Od 289 € [preveri]
08. feb – 15. feb Od 289 € [preveri]
11. feb – 17. feb Od 289 € [preveri]
15. feb – 23.feb Od 289 € [preveri]
16. feb – 25.feb Od 289 € [preveri]
18. feb – 25. feb Od 289 € [preveri]
18. feb – 01. mar Od 289 € [preveri]
23. feb – 01. mar Od 319 € [preveri]
09.mar – 18.mar Od 289 € [preveri]
11.mar – 22.mar Od 289 € [preveri]
15.mar – 25.mar Od 289 € [preveri]
16.mar – 22.mar Od 289 € [preveri]
18.mar – 29.mar Od 289 € [preveri]

Cene veljajo za povratno letalsko karto in vključujejo vse letalske takse in pristojbine, ne vključujejo pa prtljage. Leti se z prevoznikom Air Italy, morebitne dodatne stroške v primeru najugodnejših letov ali dodatne pristojbine lahko preverite tudi na njihovi spletni strani.

Priporočamo vam, da se tudi sami nekoliko poigrate z našim iskalnikom letalskih kart ali morda z katerim drugim orodjem, saj lahko na ta način (v primeru, da ste fleksibilni) najdete tudi dodatne termine, ki bi vam bolj ustrezali. Priporočamo, da se poigrate z termini na portalih Skyscanner ali Google flights, kjer vam je omogočen fleksibilen pregled, na primer:

Fleksibilen pregled terminov letalskih kart v Miami

Se želite izogniti dragemu parkiranju na letališčih? Izkoristite prevoze GoOpti, ki vas do vseh letališč v objavi odpeljejo po izredno ugodnih cenah – se splača!  (Se peljete prvič? Izkoristite 5€ popusta za prvi prevoz s kodo RFLINZ6681J2)

Iskanje nastanitve v lastni režiji

1. TripAdvisor

TripAdvisor velja za največjo popotniško spletno stran, ki vključuje več kot 600 milijonov mnenj in ocen uporabnikov v zvezi z hoteli in znamenitostmi po svetu. Slednji že nekaj časa omogoča tudi rezervacije nastanitev direktno, kot tudi posredno preko portala TripAdvisor, direktna rezervacija nastanitev je mogoča preko sistema, ki ga imenujejo ”Instant Booking”. Kako deluje? S klikom na ”Book on TripAdvisor” lahko uporabnik rezervira nastanitev po najugodnejši ceni, brez da bi bil preusmerjen na drugo spletno stran. V praksi je včasih bolje biti preusmerjen, ker je lahko cena hotela na sami spletni strani hotela celo nižja. Treba je torej primerjati…

Hoteli v Miamiju - rezervacija preko TripAdvisor

Cene se gibljejo nekje od 63 € naprej (govorimo o optimalno ocenjenih nastanitvah s strani uporabnikov in popotnikov portala TripAdvisor).

2. Airbnb

Airbnb je spletni portal oz. bolje rečeno platforma, ki uporabnikom ponuja rezervacije nastanitev zasebnih domovanj. Vsak posameznik lahko odda svoje stanovanje, apartma ali sobo preko Airbnb. Priljubljenost je pridobili ravno zaradi tega, ker gostom nudi večji občutek sproščenosti in domačnosti, cene so pa lahko tako ugodnejše, kot tudi dražje v primerjavi s hotelskimi nastanitvami – vse je odvisno od tega, kakšno nastanitev želite.

Nastanitve v mestu Miami preko Airbnb

Za vse, ki se boste prvič registrirali na portal Airbnb, vam nudimo 30€ bonusa (=popusta) za prvo rezervacijo preko naše povezave .

Kaj početi in doživeti v Miamiju

Prestolnica Florida ponuja veliko več kot čudovite peščene plaže in sončno vreme. Ima aktivno umetniško sceno, vrhunsko muzejsko kulturo, veliko možnosti nakupovanja, ter en kup zabavnih dejavnosti na prostem.

Ne zamudite ničesar, ne glede na to ali potujete z otroci ali je vaš obisk Miamia romantične narave ali pa se morda zgolj srečate s prijatelji oz. ste prišli spoznavat nove ljudi.

Nekatere izmed popularnih atrakcij:

Priporočamo: GO Miami Card – kartica ugodnosti in nižjih cen. Go Miami kartica vam omogoča, da obiščete raznorazne znamenitosti in atrakcije v mestu Miami in prihranite kar 55% cene.

Koristni članki za bodoče obiskovalce Miamija:

Drobni tisk na veliko

Za več informacij se lahko obrnete na naš klicni center ali na info@poceniletalskekarte.si. Cene so izračunane na datum objave in se lahko kadarkoli spremenijo (odvisne so od zasedenosti sedežev na letalu, nastanitve ipd.). Objavljene cene niso zajamčene.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!