Mehika – samo danes: avio karte 479 EUR

Vonj po pečeni koruzi, azteški ulični plesalci, raznovrstni “zdravilci”, ki turistom obljubljajo čudeže – vse to je zgolj del popolnoma običajnega popoldneva v Mexico City.  Morda še niste ponosni lastnik pristnega sombrera? Čas je za nakup, saj so ponovno na voljo ugodne letalske karte za obisk Mehike. Samo danes lahko kupite povratno vozovnico za 479 EUR!

Mariachi iz Mehike

Mexico City je eno izmed največjih mest na svetu – naj vas ta trditev ne prestraši. Javni prevoz je izredno dobro urejen, ter kar je najpomembneje, poceni! Metro vozi od 6.00 zjutraj do polnoči, na voljo so prav tako avtobusni prevozi. Svetujemo vam, da se busov ne poslužujete brez osnovnega znanja španskega jezika.

Pogoji rezervacije:  Cena 479 EUR velja samo danes za rezervacije med 1. septembrom 2014 in 22. oktobrom 2014. Rezervacijo opravite dirketno na spletni strani ponudnika AirFrance ali preko našega slovenskega online iskalnika letalskih vozovnic, ki omogoča preprosto iskanje letalskih kart in rezervacijo hkrati!

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!