Maroko: letalske karte 428 € (iz Zagreba)

Tap Portugal je uradni portugalski letalski prevoznik, ki ima zelo dober sloves. Trenutno poteka akcijo ”TAP DAYS” na podlagi katere je mogoče pridobiti še dodatnih 10 do 20 % popusta na letalske karte z njihovimi promocijskimi kodami. Trenutno sta se kot uspešni pokazali dve kodi, in sicer koda DE1405, ki jo lahko koristite na nemški različici strani FlyTAP.com in koda TAPSPDAYSMAY14, ki jo lahko koristite na mednarodni različici.

TAP Special days

Pozor: koda TAPSDAYMAY14  je aktualna le do 30.5.2014 do polnoči!

Ekipa Poceniletalskekarte je našla ugodne variante za obisk Maroka! Povratna letalska karta iz Zagreba v Maroko že za 428 €.

Rezervacije lahko opravite direktno na našem portalu in sicer na našem online iskalniku letalskih vozovnic, ki je v slovenskem jeziku!

V ceno letalske karte za obisk Maroka so vključene vse letalske takse in pristojbine! Vse informacije o aktualnih akcijah prevoznika TAP najdete na njihovem naslovu flytap.com.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!