Malta: letalske karte maj-junij od 53 EUR

Malta: MAJ - JUNIJ 2017 po odličnih cenah

Mesec maj veja za prvi koledarski mesec v letu, ko je vreme suho in sončno. V tem času se začnejo dnene temperature na otoku vzpenjati na  21°C kar je idealna temperatura za tiste, ki ne marajo vročine, kot tudi za tiste, ki iščejo kratek pobeg od vsakodnevnih obveznosti.

Zanimivost: Od leta 1987 odkar beležijo in spremljajo vremenoslovci temperature na Malti je bila najvišja temperatura v mesecu maju leta 2006, in sicer kar 37,3°C, najnižja temperatura je bila zabeležena leta 1992 in sicer 10,5°C.

V mesecu maju je na Malti vsak dan okoli 12 sončnih ur, kar je precej več od mnogih preostalih predelov srednje in severne Evrope v tem letnem času.

DATUM (2017) LETALO LETALO & HOTEL
5. maj – 12. maj od 55,98 € /
12. maj – 19. maj od 61,98 € /
19. maj – 24. maj od 53,59 € /
21. maj – 26. maj od 68,98 € /
24. maj – 2. junij od 55,98 € /
28. maj – 4. junij od 68,98 € /
2. junij – 9. junij od 61,98 € /
9. junij – 14. junij od 55,98 € /

 

Rezervacijo za obisk Malte lahko napravite direktno na našem slovenskem iskalniku letalskih kart, pod katerim se nahajajo tudi tako imenovana priporočena potovanja (potovanja, ki so jih naši uporabniki rezervirali po najugodnejši ceni v nekem terminu ali so pogosto iskana).

Še niste bili na Malti?

Malta je destinacija, ki se nahaja na marsikaterem seznamu želja, vendar je veliko manj obiskana za razliko od priljubljenih počitniških predelov Španije, Italije in Grčije. Dejstva:

– Prebivalci Malte so izredno gostoljubni

– Varnost (zelo varna destinacija)

– Poležavanje na plaži? Ni problema, plaž in dostopa do morja ne manjka

– Iščete aktiven dopust? Tisočletna zgodovina tega otoka nudi nešteto priložnost za raziskovanje rimskih ruševin, prazgodovinskih templjev, srednjeveških gradov in še veliko več.

Še niste prepričani? Oglejte si čudovito video predstavitev Malte spodaj … video pove več kot tisoč besed 🙂

Potrebujete prevoz do letališča? Na letališče vas odpelje EasyDrive – ugodni in prijazni prevozi.

Pogoji nakupa: cena velja za povratno letalsko karto in vključuje vse takse in pristojbine. Gre za povratni let. Cena vključuje zgolj ročno prtljago in ne vključuje stroškov rezervacije. Cena se lahko kadarkoli spremeni, saj je odvisna od zasedenosti mest na letalu, ter od spremembe cen letalskega prevoznika. S klikom na ceno v tabeli se vam naloži zadnja aktualna cena, ki je trenutno na voljo. Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!