Maldivi: letalske karte od 457 €

Globoko… sinje modro morje… s soncem obsijane snežno bele plaže, nad katerimi mogočno stojijo zelene palme. Ni nam potrebno posebej poudariti, da govorimo o Maldivih – krasna lokacija za brezskrbne počitnice. Za Maldive je značilno vroče in vlažno monsunsko podnebje. Obisk ribiških vasic pa je najboljši način za raziskovanje vsakdanjega življenja in kulture na Maldivih. Skoraj vsa letovišča oz. skoraj vsi ponudniki nastanitvenih kapacitet nudijo šolo potapljanja. To je izkušnja, ki vam jo definitivno priporočam, saj boste na ta način odkrili neverjeten morski svet.

Letalske karte od 457 € do 514 €

Izbirate lahko kar med tremi letalskimi družbami. V glavnem se med seboj razlikujejo le po tem, kje boste na svoji poti do mesta Male na Maldivih imeli postanek, ter po tem kako dolgo bo ta postanek trajal. Svoj termin lahko poiščete na našem spletnem rezervacijskem iskalniku.

Maldivi - letalske karte od 457 eur do 514 eur

Maldivi so sestavljeni iz večjih in manjših koralnih otokov na katerih domačini gojijo lubenice, ananas, limone, ječmen, jam in sladek krompir. Vrhunec sezone je v Maldivih od decembra pa vse tja do konca aprila, saj je takrat vlažnost manjša. Potapljati se je mogoče preko celega leta. V zadnjih letih Maldive obišče veliko deskarjev. Največji valovi so med junijem in avgustom. Uradni in pogosto govorjen jezik je Dhivehi (večina prebivalstva govori angleško).

Na kratko o zgodovini in zanimivostih

Leta 1960 je Maldive obiskala skupina združenih narodov za razvoj, namen katere je bil oceniti ali so ti otoki primerni za turistično dejavnost. Združeni narodi so podali negativno oceno, češ Maldivi niso primerni za turizem. Prelomno leto za Maldive je bilo leto 1972 – odprtje prvega letovišča – od takrat turizem cveti, saj Maldive obišče milijon turistov letno.

Prenočišče – poiščite svojo najugodnejšo namestitev preko spletne strani Booking.com. Nočitev na Maldivih že od 51 € na osebo!

Prevoz do letališča – najugodnejši prevoz do letališča z GoOpti. Cene že od 40 € na osebo.

Pogoji nakupa letalske karte: Cena letalske karte velja za povratno letalsko karto iz Benetk do mesta Male na Maldivih. Cena vključuje vse takse in pristojbine, ter običajno tudi prtljago (odvisno od letalskega prevoznika). Rezervacijo lahko opravite preko našega spletnega iskalnika ali nas kontaktirate na info@poceniletalskekarte.si za rezervacije in dodatne informacije.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!