MADAGASKAR: Povratna letalska karta za 426 €

Ste pripravljeni za nekaj posebnega? Madagaskar!

Otok, kjer je flora in favna edinstvena, kot nikjer drugje na planetu. Sušna doba traja od aprila do oktobra, zato je ponujen termin idealen za obisk.

Obiskovalci Madagaskarja, otoka v indijskem oceanu, pričajo o svojih prijetnih izkušnjah in navdušenosti nad potovanjem. Madagaskar slovi po svojem edinstvenem ekosistemu, ki je nastal po ločitvi od Afriške celine pred 165 milijoni let. Nosy Be velja za glavno turistično atrakcijo Madagaskarja, kjer je znani Jungle Village in mesto Hell Village.

Cene povratnih kart na Madagaskar z lahkoto dosežejo tudi 1500 €, v izbranem terminu pa lahko letite iz Milana na Madagaskar za neverjetnih 426,63 €. Seveda, pa lahko raziščete termine in izberete kar vam ustreza, cene so res ugodne.

Madagaskar iz Milana

Povratek: Let iz Madagaskarja v Milano

Rezervacije priporočamo na spletni strani prevoznika Meridiana ali na info@poceniletalskekarte.si za več informacij.

Za Madagaskar vam priporočamo potovalno zavarovanje.

Prevoz do letališča vam lahko nudi tudi EasyDrive – ugodni in prijazni prevozi.

Vizum za bivanje do 30 dni ni potreben. Potrebujemo vsaj 6 mesecev veljaven potni list. Za vse informacije in morebitne zadržke do potovanj lahko obiščete spletno stran veleposlaništva: http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/afrika/madagaskar/

Cena v naslovu velja za naveden termin, za vse ostale termine se lahko cena zviša ali zniža in je odvisna od letalskega prevoznika, ter mnogih ostalih dejavnikov. Cene so bile nazadnje preverjene na dan objave. Cena 426,36 € velja za povratno letalsko karto iz Milana (MXP) na Madagaskar (Nosy Be) in vključuje vse takse in pristojbine.

Pri rezervaciji preko agencije se zaračuna prijavnina v višini 25 €.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!