London iz Ljubljane že za 64 € [povratne avio]

London – nekoč največje mesto na svetu, danes pa, čeprav ga številna mesta prekašajo, še vedno kraj, ki vsako leto očara in pritegne milijone obiskovalcev. In to z dobrim razlogom! Gre za eno svetovnih mest, ki obiskovalcem ponuja nepozabno doživetje. London je London in nobeno drugo mesto na svetu ni takšno.

Podzemna železnica - London

Znamenita podzemna železnica v Londonu

Zanimivosti in znamenitosti tega mesta poskrbijo za vse okuse in vse starosti. Nekatere izmed najbolj priljubljenih so:
Sprememba straže v Buckinghamski palači
Ogled najvišjega evropskega nebotičnika
London eye – velikansko kolo, ki se nahaja nasproti ure Big Ben in omogoča krasen razgled
London Dungeon – oglejte si svet srednjeveških mučiteljev
in še veliko več. Ogromno informacij o potovanju v London v lastni režiji je mogoče najti tudi na spletni strani ObisciLondon.si.

Priporočamo kartico London Pass

Za vse, ki načrtujete potovanje v London in želite preživeti čas na Londonskih ulicah, občudovati umetniška dela, obiskati plačljive znamenitosti, lahko prihranite čas in denar z nakupom kartice London Pass.

Kartica namreč omogoča neoviran vstop v več kot 50 najbolj obiskanih znamenitosti v Londonu (npr. Windsorski grad, Londonski stolp, Westministerska opatija, ipd.). Hkrati pa kartica omogoča, da preskočite dolge čakalne vrste in si ogledate znamenitosti brez čakanja.

Vsi tipi kartice London pass vključujejo breplačno enkratno celodnevno vstopnico za ogled znamenitosti z avtobusom ”Hop-on, Hop-off”, ki se ustavlja na 20-30 minut na več kot 100 različnih avtobusnih postajah v mestu. V enem dnevu lahko na takšen avtobus vstopite in izstopi kolikokrat želite.

Primer letalske karte

Primer letalske karte za obisk Londona

Cena letalske karte lahko izgine oz. se spremeni kadarkoli, tudi v nekaj urah. Zaradi tega smo vam pripravili več vzorčnih iskalnih poizvedb v najugodnejših terminih. Cene vključujejo vse takse in pristojbine, ter ročno prtljago.

TERMINI

DATUM CENE
27.09 – 02.10 od 83 € [preveri]
06.10 – 09.10 od 67 € [preveri]
09.10 – 13.10 Od 66 € [preveri]
11.10 – 16.10 od 60 € [preveri]
18.10 – 23.10 od 61 € [preveri]
23.10 – 29.10 od 79 € [preveri]
03.11 – 08.11 od 76 € [preveri]
07.11 – 12.11 od 99 € [preveri]
26.11 – 30.11 od 81 € [preveri]
Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!