Letalske karte Tel Aviv že za 74 €

Če obožujete potovanja, potem je Tel Aviv mesto, ki ga vsekakor morate dodati na vaš seznam počitniških destinacij. Tel Aviv je majhno mesto ob sredozemski obali v Izraelu, ki je znano tudi kot finančna prestolnica države. V zadnjih letih postaja Tel aviv vse bolj priljubljena turistična destinacija predvsem zaradi svojih peščenih  plaž in privlačnega nočnega življenja. Mesto ima eno izmed najboljših letališč na Bližnjem vzhodu. Ne spreglejte predstavitvenega videa na koncu strani!

Vodilna avstralska revija o surfanju Stab Magazine je uvrstila Tel Aviv med 10 najboljših mest za surferje.

Letalske karte za obisk mesta Tel Aviv je mogoče rezervirati preko večih ponudnikov, za vas smo izbrali tiste, ki ponujajo najugodnejše termine v naslednjih nekaj mesecih.

Z Wizz Air v Tel Aviv

Z letalsko družbo Wizz Air lahko poletite v Tel Aviv že za 37 € v eno smer!

Wizz Budimpesta

Cena velja za lete iz sedeža letalske družbe Wizz Air – Budimpešte. Za 74 € je mogoče kupiti povratno letalsko karto (vse vključeno). Vsi leti za to ceno so direktni! Rezervacija: Skyscanner

Austrian Airlines

Iz Dunaja so na voljo direktni leti že za 170 €

Letalske vozovnice iz Dunaja v Tel Aviv

Cena velja za direktne lete iz Dunaja v Tel Aviv. V ceno so vključene vse letalske takse in pristojbine. Rezervacijo svetujemo preko Skyscanner.

Swiss Air

Povratne letalske karte iz Benetk od 274 € naprej. 

Letalske karte Tel Aviv

Cena 275 € velja za Economy lete. Odhodno letališče so Benetke (VCE), cilj Tel Aviv (TLV). Vsi leti vključujejo postanek v Zurichu, v nekaterih primerih gre za t.i. long layover in obstaja verjetnost, da bo postanek v Zurichu trajal tudi 10 ur. V ceno letalske karte je vključen 1 kos prtljage do 23 kg ter vse letalske takse in pristojbine. Rezervacija: Swiss Air IT

 

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!