Letalske karte Pariz za samo 0.49 €

Trenutno je mogoče kupiti neverjetno poceni letalske karte za obisk Pariza preko spletne strani eDreams. Gre za lete iz Benetk v Pariz, cene katerih se začnejo že pri 0,49 €. Te neverjetno ugodne letalske karte so na voljo za termine v mesecu novembru in decembru 2013. V čem je trik? Letalske karte je potrebno kupiti preko kartice Visa Entropay, ki jo je mogoče kreirati brezplačno. Nižje na strani so navodila, ki vas bodo vodila kako kreirati Visa Entropay kartico in kako narediti nakup letalskih kart z njo.

Podoba Pariškega mesta je brezčasna, kljub temu, da je nenehno podvržena najrazličnejšim spremembam. Pariz je mesto, ki jemlje dih mnogim – gre za romantično in zgodovinsko mesto v enem. Hrana je neverjetna, čeprav jo kupite na stojnici v kakšni stranski ulici ali v restavraciji s petimi zvezdicami – vsak bo našel okusen obrok za svoj žep. Za ljubitelje umetnosti ni boljšega mesta kot je muzej Louvre. Prav tako bi lahko rekli, da Pariz ne obstaja brez Eifflovega stolpa in obratno – obisk Eifflovega stolpa je obvezen za vsakega turista.

Ekipa Poceniletalskekarte.si je za vas poiskala nekaj terminov enosmernih in dvosmernih letalskih kart za obisk Pariza iz Benetk (taksa je vključena).

Primer rezervacije ekipe Poceniletalskekarte.si:

Za termin sem izbral 20. november 2013

Letalske karte Pariz

Pritisnemo SELECCIONAR in nato vnesemo osebne podatke, nato izberemo ”Servico Basico”

Nakup letalske karte Pariz

Sledi plačilo z VISA Entropay kartico…

Plačilo letalske vozovnice Pariz

Z plačilom smo kupili letalsko karto za obisk Pariza po neverjetni ceni 0,49 €

Letalske vozovnice Pariz 0,49€

Kako ustvarim kartico VISA Entropay?

 1. Brezplačno kreditno kartico VISA Entropay ustvarimo preko spletne strani www.entropay.com.
 2. Nato naložite na kartico ustrezen znesek (znesek je odvisen od cene letalske karte). Provizija znaša 4,49% naloženega zneska, kar pomeni manj kot 1€ v primeru, da naložite 20 €.
 3. Nato je potrebno obiskati spletno stran Edreams (svetujemo vam obisk porugalske različice preko edreams.pt), kjer opravite nakup letalskih kart.
 4. V kolikor bo v vašem terminu cena višja lahko pridobite na eDreams Facebook strani kupon za dodatnih 10€ popusta.

Pozor: Obstaja možnost, da vam bo pri poskusu nakupa druge letalske karte javljajo določeno napako. To se običajno sproži zaradi preprečevanja posamezniku nakupa več letalskih kart za tako nizko ceno. Svetujemo vam da poskusite povratno letalsko karto kupiti z drugo VISA Entropay kartico, ki jo ustvarite npr. na ime vašega sopotnika ali drugega družinskega člana ipd.

Nekateri termini enosmernih letalskih kart:

November: 

 • 05.11.2013
 • 06.11.2013
 • 07.11.2013
 • 08.11.2013
 • 09.11.2013
 • 14.11.2013
 • 16.11.2013
 • 19.11.2013
 • 20.11.2013
 • 22.11.2013
 • 30.11.2013

December:

 • 05.12.2013
 • 12.12.2013
 • 17.12.2013

(Termini povratnih letalskih kart že od 32,07 €)

Pogosta vprašanja v zvezi z nakupom letalske karte s kartico VISA Entropay preko portala eDreams.pt

Vprašanje: Katera je eDreams Facebook stran? Kje na njihovi Facebook strani pridobim kodo s popustom?

Odgovor: Vse to dobite tukaj: eDreams Facebook http://bit.ly/10caJct

Vprašanje: Ali lahko tovrsten način nakupa letalskih kart uporabim tudi za druge destinacije?

Odgovor: Seveda! V letu 2013 je ekipi poceniletalskekarte.si v podobni akciji uspelo rezervirati lete za Bruselj (proti Bruslju 0€, iz Bruslja 6€) – uporabljeni so bili eDreams kuponi.

Vprašanje: Ali je pomembno katero različico spletne strani eDreams obiščem? (Je razlika med edreams.com, edreams.de ali edreams.pt?)

Odgovor: Da. Portugalski eDreams portal je po pričevanjih uporabnikov, ki so kupili letalske karte preko njih za enkrat najcenejši, medtem ko je nemška različica portala najdražja.

Rezerviraj svojo letalsko karto iz domačega naslonjača!

Iskanje terminov

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!