Letalske karte New York za 302 EUR (NY v lastni režiji)

Že večkrat smo na našem portalu objavili akcijske ali ugodne cene letalskih vozovnic v New York (npr: Povratne avio karte od 356 EUR, NY za 297 € z Air Berlin), zato prepričanje, da je za obisk New Yorka največji strošek letalska karta odločno zavračamo.

Leta 2015 smo celo objavili vodič kako do poceni letalske karte v New York. Slednji je že nekoliko zastarel, saj gre seveda še ceneje. Tako vam danes predstavljamo termine povratnih letalskih kart (direktni let) že od 302 EUR.

Primer letalske karte

New York: letalske karte že od 302 EUR

Vsebina prispevka

 • New York v lastni režiji
  • Letalske vozovnice
  • Prenočišča
   • Hostli
   • Hoteli
 • Termini letalskih kart
  • Primer 14-dnevnega termina po 302 €
 • Podrobnosti o vizi

New York v lastni režiji

Letalske vozovnice

Največji strošek predstavlja prevoz, namestitev in hrana. Prevoz, kot zgoraj omenjeno, oziroma bolje rečeno letalske karte znašajo 302 € (povratne) in to je z vključenimi taksami.

Seveda je potrebno biti dovolj fleksibilen, saj te cene veljajo le v določenih dnevih in vse te termine običajno objavimo na našem portalu.

Tako lahko v New York letite za 2/3 cene redne vozovnice (termini spodaj za 302 €), ki drugače znaša 550 eur ali več.

Zakaj kupiti letalske vozovnice v smeri New Yorka pri nas? Zato, ker poteka rezervacija preko slovenskega iskalnika letalskih kart, ter ker vam je na voljo naš klicni center in hkrati možnost plačila rizika odpovedi.

Naj omenimo še, da lahko rezervacijo opravite v okviru portala Poceniletalskekarte.si po najnižjih cenah v vseh poslovalnicah ene izmed največjih turističinh agencij v Sloveniji. Torej, ničesar naj vas ne bo strah, vse se da uredit in vse je popolnoma transparentno.

Prenočišče v New Yorku

Strošek nastanitev v New Yorku lahko doseže takšne višine kot znameniti nebotičniki tega mesta, vendar lahko seveda z nekaj spretnosti in našimi nasveti najdete ugodne nastanitve in ste še zmeraj v središču dogajanja.

Priporočamo vam, da poiščete nastanitev na Manhattnu, saj ste na ta način prav tako resnično v bližini Times Square-a in podzemne železnice.

Vsem, ki niste pripravljeni nekoliko globje seči v žep priporočamo bivanju v hostlu. Nočitve v hostlih so praviloma cenovno mnogo nižje, je pa tudi nižja raven formalnosti in so še posebej primerni za tako imenovane backpackerje, ki želijo izkoristiti priložnosti spoznavanja ljudi, si izmenjevati izkušnje in podobno.

Prednost hostlov je tudi priročnost lokacij, saj se praviloma nahajajo v neposredni bližini dogajanja. Tako je tudi s hostloma ‘The Local NYC‘ in ‘HI NYC HOSTEL‘.

The Local NYC 

Local NYC Hostel

Velike sobe z prijetno posteljnino (brisače vključene v ceno), veliki okni in dovolj velikim prostorom za shranjevanje stvari. + Velika sončna strešna terasa, kjer se lahko sprostite in uživate ob sončnem zahodu.
Hostel je znan po tem, da ima krasno osebje, ki pomaga načrtovati gostom vsakdanje aktivnosti in svetuje pri ogledu znamenitosti.

Izberi svoj termin

Cena za več-posteljno sobo: od 39,15 € na osebo na noč.
Cena za zasebno dvoposteljno sobo za 2 osebi: 90 € na noč.

HI NYC Hostel

HI NYC Hostel

Hostl je prejel mnoge pohvale gostov na portalu HostelWorld, ki pravijo, da je osebje hostla izjemno prijazno, ter da se posameznik tukaj počuti zelo dobrodošlega.

Hostel se nahaja v stavbi, ki je podobna zgodovinskemu gradu in je le nekaj minut oddaljena od Times Square-a. Premore več kot dve nadstropji skupnih prostorov za druženje in pet sob za prireditve, kuhinjo z 36 gorilniki in še in še. Ima tudi največjo zasebno teraso na Manhattnu.

Izberi svoj termin

Cena za več-posteljno sobo od 29,26 € na osebo na noč.

Kaj pa hoteli?

Cena hotelov je nekoliko višja v primerjavi s hostli, prav tako je cena v veliki meri odvisna tudi od lokacije hotela.

Ima pa hotel definitivno svoje prednosti, prav tako dobra lokacija (npr. oddaljenost 5 min do podzemne postaje je idealna).

Priporočamo vam, da rezervirati hotel nekje na Mannhatnu. Obstaja veliko portalov, kjer lahko to naredite, med bolj priljubljenimi je Booking.com.

Splača pa se vam tudi spremljati portal TripAdvisor oz. sekcijo ”smart deals”. Tako so v trenutku te objave v sekciji ”smart deals NYC” znižani Hilton hoteli, Sheraton Tribeca ipd. Ker slika pove več kot tisoč besed:

Znižane cene hotelov v New Yorku

Termini letalskih kart

Predstavljamo vam le nekaj 14-dnevnih terminov od novembra 2018 – marca 2018 po ceni 302 €. Na voljo je še veliko več terminov, vendar je nesmiselno zapisati vse v tabelo, saj se lahko s termini poigrate na različnih iskalnikih kot tudi na našem slovenskem iskalniku letalskih kart, kjer lahko opravite tudi rezervacijo.

DATUM Iz Milana
7.nov – 21.novOd 302 € [preveri]
15.nov – 29.novOd 302 € [preveri]
19.nov – 03.decOd 302 € [preveri]
28.nov – 12.decOd 302 € [preveri]
14.dec – 28.decOd 365 € [preveri]
09.jan – 23.jan (2019)Od 302 € [preveri]
13.jan – 27.jan (2019)Od 302 € [preveri]
17.jan – 31.jan (2019)Od 302 € [preveri]
28.jan – 11.feb (2019)Od 302 € [preveri]
03.feb – 17.feb (2019)Od 302 € [preveri]
13.feb – 27.feb (2019)Od 302 € [preveri]

Za občutek prilagamo še zaslonsko sliko orodja, ki pokaže koliko ugodnih terminov je v nekem obdobju na voljo:

Pregled terminov letov NYC

Cene letalskih kart vključujejo vse takse in pristojbine, nekatere tudi prtljago, druge spet ne. Preverite ob rezervaciji kaj vključuje, na našem spletnem iskalniku je jasno opredeljeno.

Praviloma gre za direktne lete, je pa mogoče v nekaterih primerih prihraniti dodatnih 40 € v kolikor rezervirate karto s krajšim postankom.

Primer 14-dnevnega termina

Letalska karta MXP - New York

Cene lahko izginejo ali se spremenijo kadarkoli. Vzorčne iskalne poizvedbe lahko prikažejo tudi drugačno ceno, kar pomeni, da verjetno kart po ceni v objavi ni več ali pa je samo nek termin zelo oblegan in posledično cena višja.

Kako je z ogledom znamenitosti? Priporočamo New York Pass.

Viza
Vizuma za vstop v ZDA slovenski državljani ne potrebujejo. Potrebno pa je izpolniti spletni ESTA obrazec (gre za obvezen elektronski sistem za avtorizacijo potovanja) in sicer preko spletne strani https://esta.cbp.dhs.gov. Taksa za registracijo znaša 14 USD.

Če vam kdo skuša zaračunati višjo takso, je to lažna spletna stran in se lahko zgodi, da pridobljena ESTA ne bo veljavna. Veljajo pa določene izjeme za osebe, ki so po 1.3.2011 potovale v Irak, Iran, Sirijo ali Sudan, ali imajo poleg slovenskega tudi državljanstvo katere od teh držav. Več o tem preberite na spletni strani slovenskega veleposlaništva.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!