Letalske karte iz Milana/Rima v Delhi od 322 € naprej

Iskanje letalskih kart za obisk New Delhija v Indiji morda ni lahko, vendar so Delhi destinacija, ki bi jo moral obiskati vsak vsaj enkrat v življenju. Delhi so druga največja metropola v Indiji, ter eno izmed najstarejših mest na svetu, ki je bilo neprekinjeno naseljeno že od zgodnjih civilizacij.

Eden izmed glavnih razlogov turistov za obisk Delhov je tudi doživetje najrazličnejših kultur in kulturnih vplivov, ki so se skozi leta zvrstili in ohranili zaradi obilne migracije iz vseh koncev Indije in drugih držav.

Iščete poceni letalske karte za obisk Indije?

Potem vas bo definitivno zanimala akcija letalske družbe Saudi Arabian Airlines, ki ponuja letalske karte za lete iz Milana in Rima v New Delhi za samo 322 €. Cena letalske karte zajema povratno letalsko karto z vključenimi pristojbinami in taksami za prtljago.

Letalska karta iz Milana v Delhi

Ponudba je veljavna za lete med koncem novembra 2013 in vse do sredine februarja 2014. Vsi leti vključujejo vsaj en postanek v Riadu, nekateri termini lahko imajo več kot en postanek.

Nekaj terminov:

  • 26/11 – 6/12/2013
  • 10 – 19/12/2013
  • 15 – 26/12/2013
  • 30/12/2013 – 7/1/2014
  • 8/1 – 20/1/2014

Več terminov lahko najdete tukaj: http://matrix.itasoftware.com/
Rezervacija: Ebookers.de

Letalske karte za obisk New Delhi v Indiji ni preveč težko najti, saj letalske družbe letijo v Indijo iz vseh večjih letališč na svetu.

 

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!