Letalske karte Bruselj od 4,99 € (iz Ljubljane)

Mesto Bruselj je kot razcepljena osebnost (vpeto je v tako francosko, kot tudi flamsko zgodovino) – polno kontrastov in nasprotij. Bruselj ni samo večkulturna enačba, je tudi mesto fine hrane, izjemne arhitekture in nasploh nadrealizma. V aprilu, maju in juniju 2014 lahko obiščete prestolnico Evrope že za 4,99 € (ne spreglejte promocijske kode na koncu objave!).

Kako rezervirati poceni letalske vozovnice za obisk Bruslja

Rezervacijo je potrebno opraviti preko italijanske različice spletne strani eDreams (eDreams.it). Opraviti je potrebno dve enosmerni rezervaciji terminov – 1x enosmerni let Ljubljana – Bruselj in 1x enosmerni let Bruselj – Ljubljana (samo tako bo cena nizka!). Po naših izkušnjah so najcenejši termini letov iz Ljubljane ob torkih, letov iz Bruslja pa ob sobotah. Spodaj je navedenih nekaj terminov, ki jih je ekipa Poceniletalskekarte.si poiskala za vas. Najnižja cena letalske vozovnice v spodaj navedenih terminih je 4,99 €, najdražja 24,99€. Rezervacijo je potrebno plačati s kartico Maestro.

Letalske karte Bruselj

Termini letalskih vozovnic:

April
Odhodi iz LJ: 01.04., 08.04.,
Prihodi iz Bruslja: 05.04., 15.04.,

Maj
Odhodi iz LJ: 06.5., 20.05., 27.05.,
Odhodi iz Bruslja: 13.05., 20.05., 03.06.,

Junij
Odhodi iz LJ: 03.06., 06.05.,
Odhodi iz Bruslja: 10.06., 14.06.,

Promocijska koda

Promocijska koda

Pred zadnjim korakom rezervacije je potrebno vpisati promocijsko kodo 6X06XPKY, ki vam prinese dodatnih 15 € popusta. Promocijska koda velja do 31.3.2014. POZOR: Letalske karte je potrebno iskati v načinu ”brez beleženja zgodovine” :

  • Brskalnik Firefox (Izberite Datoteka -> Novo zasebno okno)
  • Brskalnik Internet Explorer (Izberite Orodja -> Brskanje InPrivate)
  • Brskalnik Google Chrome (na tipkovnici pritisnite ctrl+alt+n)

Rezervacija: eDreams.IT

Poišči in rezerviraj svojo letalsko vozovnico kar preko spleta!

Rezerviraj

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!