Letalska karta Ljubljana – London za dobre 3€

Nobena skrivnost ni, da je London za povprečen slovenski žep lahko drago mesto, zato nekateri menijo, da jim je bolj ali manj nedosegljiv. Temu oporekamo! Obisk Londona in potepanje po njem si lahko privoščite, četudi vaš žep ni globok.

Začnimo z letalskimi kartami. Ponovno smo našli neverjetno kombinacijo letov (Hvala Damjan za info) preko portugalske različice spletne strani eDreams.pt (o podrobnostih in trikih smo že pisali tukaj), v eno smer lahko letite že za 3,26 €!

Ali ste vedeli, da je povprečna cena piva v Londonu nekaj manj kot 4 funte (to je preračunanih 4.478 evrov), kar pomeni, da vas let iz Ljubljane v London stane manj kot eno pivo!

Letalska karta Ljubljana – London

Ljubljana - London: letalska karta za 3,26€

To pomeni, da lahko 21. novembra iz Ljubljane v London letite za dobre 3€.  Cena vključuje vse takse in pristojbine, ter tudi ročno prtljago. (Pozor: to je trenutno najcenejši termin, spletno stran oz. ta prispevek bomo v naslednjih dneh še posodabljali v kolikor najdemo še kakšno dodatno kodo za popust, vemo, da ima edreams pogosto voucherje za 5€/$ popusta, kar pomeni, da v kolikor nam uspe najti te voucherje bi bil let pravzaprav zastonj!)

PODROBNOSTI LETA

Podrobnosti leta

Seveda je bilo potrebno najti še povratno letalsko karto. Ugodni termini, ki so nam zaenkrat znani (do 10€) so vsi termini od 25. -28. novembra, zato si poglejmo še povraten let.

Povratek London – Ljubljana

Povratni let 26. novembra 2017, ki vključuje vse takse, pristojbine in ročno prtljago. V kolikor imate voucher za 5€, bi cena znašala lahko 5,87 €.

To pomeni, da lahko (brez vsakršnih dodantih popustov, voucherjev ipd.) letimo iz Ljubljane v London in nazaj, skupno za manj kot 14 €.

Letalske karte imamo torej rezervirane, sedaj pa moramo še najti način kako obiskati čimveč znamenitosti in atrakcij, ter nasploh spoznati London v največji možni meri za čim manj denarja – zakaj bi zapravljali po nepotrebnem, kajne? Začnimo z znamenitostmi – priporočamo vam London Pass.

London Pass

Komu priporočamo nakup London Pass kartice?

London Pass – za vse, ki želite maksimalno izkoristiti svoj čas v Londonu
V kolikor gre za vaš prvi obisk v Londonu ali v kolikor želite obletati vse glavne znamenitosti, potem je nakup London Pass kartice nuja.

Kako deluje London Pass

Kartica vam omogoča vstop v več kot 70 najbolj priljubljenih turističnih znamenitosti v mestu.
Z nakupom kartice lahko obiščete toliko znamenitosti, kolikor energije premorete (več jih boste obiskali, več prihranite).

Prevoz od letališča

Prevoz od letališča do središča Londona je vaša najmanjša skrb. Pristanete namreč na letališče London Luton od koder vozi EasyBus do vseh glavnih postaj v Londonu za manj kot 2 funta (cca. dobra 2€).

Vendar, treba je biti pozoren. Priporočamo vam, da prevoz iz letališča do mesta in nazaj rezervirate posamično – torej vsak prevoz posebej, saj se pogosto zgodi, da ko označite ”roundtrip” (povraten prevoz letališče-mesto-letališče) cena izredno naraste. Tudi v našem konkretnem primeru (termin letalskih kart 21. – 26. november) smo se poslužili tega trika, ter tako pridobili povraten prevoz za manj kot 5 €.

Prevoz London (Luton) do centra

Easybus: London Luton do center Londona

 

Povratek iz Londona do letališča Luton

Povratek do Letališča

Kot lahko vidimo je november odličen mesec za obisk London, cena je tudi prava, zato je vprašanje le, ali boste to priložnost izkoristili? Verjamemo, da je boste!

Zgoraj navedene cene vsebujejo vse takse in pristojbine in smo jih skušali kar se da jasno prikazati. Rezervacije niso mogoče preko nas oz. preko našega spletnega iskalnika letalskih kart, temveč le preko spletnega portala eDreams.PT – portugalska različica portala eDreams. Rezervacija poteka v tujem jeziku, vse podrobnosti o rezervaciji preko eDreams smo zajeli že pred leti v tem prispevku.

Potrebujete več informacij?

Za vse, ki še niste bili v Londonu ali se podajate v London v lastni režiji priporočamo obisk spletne strani ObisciLondon.si. Gre za spletno stran, ki vse buje vse bistvene informacije za potepanje po Londonu v lastni režiji, med drugim tudi:

Osnovne informacije o Londonu
Prevozi po Londonu
Peš po London (London si je najbolje ogledati peš)
Londonske znamenitosti

 

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!