Last minute: Maldivi letalske karte od 581 € (iz LJ)

Male so glavno mesto Maldivov, ki jih na žalost večina obiskovalcev spregleda in obravnava zgolj kot tranzitno točko, ki vodi do njihove namestitve. Mesto Male je otok, ki je dovolj majhen, da ga je mogoče prehoditi v dobri uri. V kolikor se odločite obiskati Maldive se vsekakor splača preživeti vsaj en dan v tem mestu. Dovolj besedičenja, gremo k podatkom, cenam in terminom ….  Letalske karte iz Ljubljane se začnejo pri ceni 581 € – akcija velja le do 25.12, rezervacijo je potrebno opraviti preko našega spletnega iskalnika!

[adsenseyu4]

maldivi_letalska_cena

[adsenseyu1]

 Cena velja do razprodaje sedežev in se lahko spreminja. Nakup letalske karte je potrebno opraviti preko našega spletnega iskalnika, mogoče je tudi zadevo urediti preko našega e-mail naslova, vendar je ažurnost nižja zaradi praznikov. Cena velja za povratno letalsko karto iz Ljubljane s postankom v Istanbulu in s pristankom na letališču Ibrahun Nasir Intl Airport (Male). Cena velja za termine oz. rezervacije vse do 31. maja 2015. Cena vključuje vse takse, pristojbine, stroške rezervacije in prtljago. Kot že rečeno je cena odvisna od popraševanja in jo letalski prevoznik sam prilagaja. Predlagamo da raziščete termine z našim iskalnikom ali nas prosite za pomoč preko našega info e-mail naslova.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!