Kuwait iz Münchna od 174 € povratne karte

Nora ponudba Turkish Airlines. Iz Müncha je mogoče leteti v Kuwait že za neverjetnih 174 € naprej. Preverite tabelo cen spodaj, cene letalskih kart za obisk Kuwaita letalske družbe Turkish Airlines so neverjetno nizke!

Letalske karte Kuwait

Ugodne cene so na voljo za termine vse do konca marca 2014. Vsi leti so s postankom v Istanbulu ali Saudski Arabiji. POZOR: za potnike od 12 – 16 leta veljajo določene omejitve (potrebno preveriti na spletni strani ponudnika)

Skyscanner ali Opodo

Skyscanner Kuwait

Opodo.de

Rezervacije so mogoče preko Opodo.de in preko Skyscanner. Rezervacijo vam svetujemo preko zadnjega, saj boste tako plačali ceno kot jo ponujajo Turkish Airlines (brez dodatnih skritih pristojbin, takse, davka … )

Obiščite enega izmed najbolj spektakularnih umetnih otokov na svetu. Green Island v Kuvajtu premo pesek, ki je bil uvožen iz najboljših plaž po vsem svetu! Rezervirajte preko Skyscanner.

Kuvajt: Green Island

Green Island

NAMIG: V času vašega potovanja po Kuvajtu ne spreglejte Grand Mosque, ki je bila zgrajena z uporabo islamskih arhitekturnih principov in je največja mošeja v Kuvajtu.

Rezerviraj svojo letalsko karto iz domačega naslonjača!

Iskanje terminov

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!