Kuvajt: letalske karte od 159€ naprej

Država Arabskega polotoka, ki ni zgolj izjemno bogata z nafto (naj bi imela kar osem odstotkov svetovne zaloge), temveč skriva mnogo naravnih čudes je Kuvajt. Kakšen sploh je Kuvajt, vam bo pa najbolje pokazal 2 minutni video posnetek spodaj:

Kuvajt letalske karte

Termini letalskih kart

Obdobje potovanja: September 2017 – Januar 2018. Spodaj v tabeli je nekaj najugodnejših terminov, le teh je veliko več. Termine lahko prosto raziščete preko našega slovenskega iskalnika letalskih kart, kot preko svetovno znanega portala Skyscanner.

DATUM REZERVACIJA
16.10.2017 – 25.10.2017 Preveri ceno
10.11.2017 – 20.11.2017 Preveri ceno
20.11.2017 – 05.12.2017 Preveri ceno
06.12.2017 – 14.12.2017 Preveri ceno

To je samo nekaj terminov za občutek! Praviloma so vsi termini od septembra 2017 do jan 2018 (z izjemo praznikov) po istih cenah!

Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v Kuvajt.
Slovenski državljani lahko vizum pridobijo ob vstopu v Kuvajt na kateremkoli mednarodnem mejnem prehodu.
Več informacij: http://www.mzz.gov.si/2’/predstavnistva_po_svetu/azija_kavkaz_in_bliznji_vzhod/kuvajt/

ZAVAROVANJE: Preden se odpravite v tujino vam priporočamo sklenitv najbolj celovitega turističnega zavarovanja. Najugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik), kjer se lahko preko kontaktnega obrazca neposredno povežete z strokovnjakom za turistična zavarovanja.
PREVOZ DO LETALIŠČA: Prevoze iz Ljubljane in Maribora do bližnjih letališč omogoča nizkocenovni prevoznik GoOpti ali EasyDrive.si.

Več o Kuvajtu: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuvajt

Podrobnosti rezervacije: Cene veljajo na dan objave in se lahko kadarkoli spremenijo. V času preverbe in objave terminov so cene povratnih letalskih vozovnic preko našega slovenskega spletnega iskalnika nižje za več kot 20€ od uradnega letalskega prevoznika. V basic ceno (najnižja osnova) letalske karte je vključena ročna prtljaga do 8kg.

V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z uporabo slovenskega spletnega iskalnika letalskih kart lahko to izpostavite v komentar pod prispevkom ali se nam oglasite na info e-mail ali na telefonsko številko, ki se vam izpiše pred rezervacijo oz. med iskanjem letalskih kart, vsak delavnih od 09:00 – 16:00.

 

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!