Kako do najcenejše letalske karte v New York?

”The Big Apple” – mesto, ki nikoli ne spi – New York City

Vsi mogoči mediji, znane osebnosti, tv serije in tako naprej … vsi nenehno govorijo o tako imenovanem mestu, ki nikoli ne spi. Tudi vi sanjate o obisku New Yorka? Za naše spletne bralce sem pripravil celovit vodič – kako rezervirati letalsko karto, kje iskati prenočišče in katere so najbolj znane znamenitosti … hkrati pa vam predstavljam še aktualno ponudbo – New York povratna letalska karta od 360 €.

Kratka VIDEO-predstavitvena routa New Yorka

VIDEO pove več kot tisoč besed. Priporočam ogled kratkega promo videa (1 min, 43 sek).

Kako do poceni letalske karte v New York?

Stari popotniški mački vedo, da je potrebno v večini primerov letalske karte rezervirati nekaj mesecev vnaprej. Najboljša in najcenejša ponudba letalskih kart (tukaj mislim mednarodne lete) je objavljena tudi 10 mesecev vnaprej. Glavna prednost tega je, da nam ostane še veliko časa za načrtovanje našega dopusta/izleta v izbrani destinaciji.

Tokrat se boste morali za svojo poceni letalsko karto za obisk New Yorka nekoliko bolj potruditi. Tudi sam si želim, da bi vam lahko omogočil, da v naš spletni iskalnik letalskih kart preprosto vnesete letališče odhoda in prihoda, termin, ter pritisnete ”išči” … nato počakate nekaj trenutkov …  in najcenejši možni termin bo na voljo za rezervacijo. – žal vam ekipa Poceniletalskekarte.si (zaenkrat) tega ne more omogočiti.

Trenutna aktualna ponudba letalskih kart za obisk New Yorka je trenutno kar precej ugodna v terminih po koncu letošnjega poletja – predvsem sptember, oktober in november. Preverite jo lahko na našem iskalniku, prilagam pa tudi screenshot aktualnih cen v terminu, ki mi služi kot izhodišče nižje na strani, kjer vam v kratkem vodiču predstavim kako v New York že za 360 €.

Trenutna aktualna ponudba letalskih kart v New York

Ali ste vedeli, da je cena letalske karte odvisna od dneva v tednu? Za najbolj priljubljene destinacije, med katere sodi tudi New York velja, da so najcenejši dnevi za nakup letalske vozovnice v torek in v sredo.

Pogled na zgornjo tabelo nam hitro ustvari predstavo katera letalska družba je ugodnejša. Že vrhnji stolpec nam ponudi informacijo, da je v mojem novemberskem izhodiščnem terminu (3.11-17.11.2015) mogoče z letalsko družbo Alitalia rezervirati direkten let iz Milana v New York za 398 €, kar je zelo ugodno. Rezervacijo letalske vozovnice po tej ceni lahko opraviti direktno preko letalske družbe Alitalia na našem spletnem iskalniku letalskih kart.

P.S. Za informacije in vodič kako rezervati letalsko karto v New York po ceni 360 € beri naprej

Primerjalna tabela cen za obisk New Yorka

Pripravil sem kratko primerjalno tabelo cen letalskih kart za obisk New Yorka v različnih terminih … zgolj zato, da dobite občutek, kako ugodna je cena 398 € za povratno letalsko vozovnico v New York.

LET (povratni) ODHOD PRIHOD CENA (MIN) CENA (MAX)
Ljubljana – NY 12.06 26.06 763 € 2843 €
Split – NY 08.06 17.06 808 € 871 €
London – NY 03.08 11.08 561 605
Zagreb – NY 01.05 10.05 839 € 1059 €
Dunaj – NY 09.05 23.05 909 € 1005 €
Munchen – NY 09.05 23.05 946 € 1005 €
Gradec –NY 10.06 10.06 1263 € 2141 €
Sarajevo – NY 03.08 10.08 774 € 873 €

*Tabelo sem povzel iz spletne strani znane slovenske turistične agencije – v vsako posamezno ceno ali termin se nisem posebej poglabljal, saj je tabela izključno namenjena primerjavi cen.

Primerjalna tabela daje jasno sliko, da je cena 398 € za direktni let v New York izredno ugodna. Rezervacija je hitra in preprosta – s klikom v naši menijski vrstici na postavko ”LETALSKE KARTE” boste preusmerjeni na naš spletni iskalnik, kjer lahko karto po tej ceni rezervirate.

Za vse tiste, ki pa ste pripravljeni vložiti nekaj več truda in izbrskati najcenejše trenutne cene letalskih kart v New York pa sem pripravil naslednji vodič…

Kako do povratne vozovnice v New York po ceni 360 €

Svoje vozovnice v New York tokrat ne bomo rezervirali direktno preko našega spletnega iskalnika. Niti je ne bomo rezervirali preko same letalske družbe, ki let izvaja. Svoj termin bomo poiskali preko posredniškega spletnega iskalnika Momondo s sedežem v Copenhagnu, medtem ko bomo rezervacijo opravili pri drugem posredniku/posrednikih – BudgetAir.co.uk, airtickets.co.uk ali Tripair.com.

*Pozor – z ponudniki BudgetAir, airtickets, Tripair nimamo nikakršne poslovne povezave, zato vam v primeru, da želite letalsko karto stornirati/preklicati, spremeniti datum letalske karte ne moremo pomagati… Pomagati vam tudi ne moremo v primeru, da ste narobe natipkali svoj priimek pri rezervaciji letalske karte – vse to morate urejati direktno pri ponudniku.

Odpremo spletno stran iskalnika Momondo

Momondo.co.uk spletni iskanik letalskih vozovnic

Spletni naslov iskalnika je www.Momondo.co.uk

  • Vpišemo odhodno letališče Milano (MXP), prihodno izberemo New York (JFK).
  • Za izhodiščni termin sem izbral 3. november do 17. november (2 tedenski dopust).
  • Trip type: Return trip – obvezno povratna karta
  • Ticket class: Economy – ekonomski razred je najcenejši

Začnemo z iskanje najugodnejše cene in prikažejo se rezultati

Iskalni rezultati in termini
  • Med rezultati izberemo tistega, ki nam najbolje ustreza
  • Predlagam, da ste pozorni na opciji ”Cheapest” in ”Best” – najcenejša varianta ni vedno najugodnejša. Tudi v mojem izhodiščnem terminu je najcenejša cena 348 €, medtem ko je ”Best” varianta 350 € – gre pa za direktni let!

Izberemo svoj termin in pritisnemo ‘Go to site’ -> sledi rezervacija

V mojem primeru me je iskalnik Momondo odnesel na spletno stran AirTickets.co.uk, ki mi ponudi ceno 360 €. – Prtljaga brezplačno vključena.

Airtickets.co.uk rezultat letalskih kart

Izpolnimo podatke za rezervacijo….

Potrebno je biti natančen:

  • 2x preverite, da ste vnesli prave podatke – ime in priimek morata biti enaka kot na osebni izkaznici
  • Ko izpolnite vsa polja pritisnite ”continue”
Rezervacija letalske karte

Izvedemo plačilo

Plačilo je potrebno opraviti s kreditno kartico. – To je tudi edina metoda plačila.

Plačilo letalskih vozovnic

Na zgoraj opisan način lahko še dodatno prihranite pri rezervaciji letalskih kart za obisk New Yorka (vsaj 40 € na osebo). Izhodiščni termin s katerim sem pripravil ta vodič je 03.11 – 17.11, leti se iz Milana (MXP) na letališke JFK v New Yorku. Zgoraj navedena cena preko iskalnika momondo velja za direktni let z vključeno prtljago. Cena preko našega spletnega iskalnika ali direktno preko letalske družbe pa znaša 398 €. Rezervacijo po tej ceni lahko opravite direktno preko nas – za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo na info@poceniletalskekarte.si

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!