Kako do letalske karte v New York za 396 €

NYC – nedvomno, eno izmed najbolj priljubljenih mest na svetu!

Ali ste odločeni opraviti rezervacijo svojega leta v New York? Ali ste pripravljeni na ogled palete ikoničnih znamenitosti? Empire State Building, Kip Svobode, Times Square, Ground Zero in Central park so samo nekatera znana imena, ki jih v primeru obiska New Yorka ne smete spregledati.

Sprehodite se čez znameniti Brookly Bridge

Ste v New Yorku prvič? Brooklinski most je fantastično doživetje – most sega od otoka Manhattan. Sprehajališče je speljano nad prometom in nudi edinstven razgled na New York.

Brooklinski most

Edinstven sprehod s panoramskim razgledom na New York

Kolosalna neoklasicistična skulptura znana kot Kip svobode

Ali ste vedeli, da si lahko Kip svobode brezplačno ogledate od blizu? Vkrcajte se na eno izmed ladjic v smeri Staten Islanda, ki začnejo svojo pot na terminalu nasproti postaje Whitehall.

Kip Svobode

Znameniti Kip svobode bdi nad mestom NY

Mesto za ljubitelje ulične umetnosti

New York velja za eno izmed prestolnic ulične umetnosti, ki se je začela razvijati in širiti v poznih 50 letih 19. stoletja. Raznorazne betonske in druge mestne površine krasijo slike in grafiti, ki izražajo glavne probleme ameriške družbe – rasizem in družbeno razdrobljenost.

Ulična umetnost

Pestra ulična umetnost krasi mesto luči

Znameniti Central Park

Central park je prvi javni park takšne velikosti v ZDA in velja za najbolj fotografiran park v New York.

Central Park New York

Poiščite svoj mir skozi poti Central Parka

Kako v New York že za 396 €?

Izkoristite možnost škarjastega leta!

Škarjasti let ali angleško Open Jaw flight je let pri katerem mesto odhoda in povratka ni enako. V našem primeru je odhodno letališče Benetke. Iz Benetk letimo v New York in se iz New Yorka vrnemo v Zagreb. Zakaj bi se posluževali takšnega leta? Cena tovrstne letalske karte je bistveno cenejša, saj preprosto rečeno, izkoristimo dve najcenejši enosmerni letalski karti (temu seveda vedno ni tako, vendar tovrstna ponazoritev vam bo pomagala razumeti idejo škarjastega leta).

Možnost št. 1: Benetke – New York – Zagreb

Benetke - New York - Zagreb letalska karta

Možnost št. 2: Zagreb – New York – Benetke

Zagreb - New York - Benetke letalska karta

Kako poiščem in rezerviram škarjast let?

1. V našem spletnem iskalniku letalskih kart je najprej potrebno izbrati možnost ”kombinacija letov

Kako poiščemo škarjasti let?

2. Sedaj ne vpišemo samo odhodno letališče in letališče povratka, temveč moramo izpolniti vsaj 4 kriterije, da dobimo ponudbo škarjastega leta. Kriteriji za vpis: letališče prihoda, letališče odhoda, ponovno letališče odhoda in letališče prihoda (ki je seveda drugačno kot prvo letališče odhoda)

Kombinacija letov - open jaw

3. Po vnosu pričetnih in povratnih letov pritisnemo gumb iskanje. Prikaže se nam že dobro znana tabela letalskih kart, razvrščenih po ceni od najnižje do najvišje.

Izbor najcenejše letalske karte v iskalniku

Po pritisku na gumb izberi se nam odprejo podrobnosti leta, ter obrazec za vnos podatkov potnikov in izbiro plačila. Čestitamo, opravili ste svojo rezervacijo škarjastega leta v New York. Zgoraj opisani postopek nam z nekaj iznajdljivosti lahko pride zelo prav kadar ni nobenih akcijskih letov. Takrat si lahko sami združimo dva leta iz različnih letališč in prihranimo. Na ta način lahko seveda rezervirate tudi let v katero drugo destinacijo, ne samo v New York. Konec koncev je vse odvisno od vaših želja in potrpljenja pri iskanju letalske karte.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!