Johannesburg: Povratni letalski prevoz od 454 €

Največje mesto Južne Afrike

Johannesburg je leta 1886 odkril George Harrison, ki je iskal in tudi našel zlato na tem območju.

Kot turist si lahko ogledate marsikaj, najsi bodo to opuščeni rudniki zlata, številni muzeji, galerije, gledališča, da o številnih nakupovalnih središčih in odprtih tržnicah sploh ne govorimo.

GLAVNO VPRAŠANJE: Ali je Johannesburg nevaren?
V samem ožjem središču mesta živi okrog dva milijona ljudi, samo mesto pa tvori veliko naselij, kjer je pa življenje manj varno. Kriminal, ropi in ugrabitve so lahko stalnica tudi belega dne – posledica cvetenja organiziranega kriminala tega je beda in nezaposlenost velikega števila ljudi. To je definitivno temna stran tega mesta.

Letalske karte od 454 €

Letalske karte v Johannesburg od 454 EUR

Rezervacijo lahko opravite preko našega spletnega iskalnika, pri iskanju terminov si lahko pomagate s portalom Skyscanner.

Dobro je vedeti

Četrt Sandton velja za izredno varno (žal je za to nekoliko bolj dolgočasna, saj je ta četrt poslovno in trgovsko središče Johannesburga, kjer so vglavnem imenitni hoteli, stolpnice in nakupovalna središča).

Več o gibanju po Johannesburgu iz ”prve roke” si lahko preberete na blogu blog.mitja.wc

Pogoji nakupa

Cena velja za povratno letalsko karto iz Benetk (Marco Polo) na letališče Johannesburg, O.R. Tambo International in vključuje vse takse, pristojbine, ter prtljago. V zgoraj navedeno ceno ni vključen strošek rezervacije, ki ga zaračuna agencija ob rezervaciji. Cena se lahko kadarkoli spremeni. Promocijsko obdobje letalskega prevoznika velja za nakupe do 20. januarja 2016, ter za termine letov do 30. septembra 2016.

Najem avtomobila oz. rent a car? Poceniletalskekarte.si vam ne omogoča izredno ugoden rent a car. Svoj avtomobil lahko najamete na portalu Rentalcars.com (v slovenskem jeziku) ali direktno preko naše spletne strani v sekciji ”rent a car”.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!