Jeseni: Ljubljana – Pariz letalske karte od 73 €

Pariz, fascinantno mesto luči. Rezervirajte svojo letalsko karto za obisk največjega mesta v Franciji, kjer boste lahko priča svetovnim umetnostim, arhitekturi, odlični hrani … Eifflov stolp, muzej Louvre, Mona lisa … Paris je mesto, ki praktično nima konkurence.

Paris

Letalska družba AirFrance je uvedla nove tako imenovane MINI cene na enosmerne letalske vozovnice iz Ljubljane v Pariz. Tako se začnejo cene letalskih kart že pri 79 EUR. MINI cene za lete iz Ljubljane veljajo od 1.10.2013.

Ljubljana - Pariz letalske karte

POZOR! Ta cena vključuje zgolj ročno prtljago, ter prigrizke na letalu.

Znesek doplačila za prijavljeno prtljago (1x 23kg) je: 
• 15 EUR (v eno smer) plačilo pred odhodom na letališče.
• 30 EUR (v eno smer), na letališču

Več informacij najdete na spletni strani AirFrance.

Poišči in rezerviraj svojo letalsko vozovnico kar preko spleta!

Rezerviraj

Ekipa Poceniletalskekarte.si je odkrila možnost nakupa še nekoliko cenejše letalske karte preko portala Skyscanner. Leti se prav tako z letalsko družbo AirFrance, pod enakimi pogoji, vendar za ceno 73 €. Zakaj pa ne bi prihranili še teh 6 €, kajne?

Skyscanner: Pariz

Še nasvet… Iščete letalskih kart za obisk Pariza?

Kadarkoli boste iskali ugodne cene letalskih vozovnic za obisk Pariza imejte v mislih, da je Pariz aktualen skozi vse leto. Turisti pristajajo na Pariško letališče vsak dan, vse dni v tednu, vse dni v letu. Največ poceni letalskih kart je moč najti v jesenskih in zimskih mesecih.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!